بخشدار چهاردانگه ساری خبر داد:

ممنوعیت موقت تورها و کمپ‌های جنگلی چهاردانگه ساری

محمدرضا شمسی گفت: فعالیت تمامی تورهای تفریحی و کمپ‌های جنگلی چهاردانگه ساری به‌طور موقت متوقف شد تا از وقوع آتش‌سوزی جلوگیری شود.
ممنوعیت موقت تورها و کمپ‌های جنگلی چهاردانگه ساری

 

سعید منصوری- آوای خزر: محمدرضا شمسی بخشدار چهاردانگه ساری در جلسه مدیریت بحران و پیشگیری از حوادث طبیعی اظهار داشت: «این اقدام پیشگیرانه برای حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی صورت گرفته است. نیروهای انتظامی و قرق‌بان‌ها موظفند با گردشگران به‌صورت محترمانه برخورد کنند.»

محدودیت‌ها و مناطق تحت کنترل
وی توضیح داد که برخی مناطق مانند دریاچه چورت، الندان و مراکز بومگردی با رعایت ملاحظات محیط زیستی همچنان خدمات گردشگری ارائه می‌دهند تا فعالیت قانونی گردشگری مختل نشود.

بخشدار ضرورت احداث ایستگاه مستقل آتش‌نشانی در دهستان گرماب را یادآور شد و آن را اقدامی حیاتی برای پیشگیری از بحران‌های احتمالی دانست. شمسی همچنین خواستار جمع‌آوری درختان افتاده در جنگل‌ها شد تا از برپایی کمپ‌های غیرمجاز و افزایش خطر حوادث جلوگیری شود.

تجهیز و آمادگی منابع محلی
تجهیز منابع محلی به ابزارهای حفاظتی و وسایل حمل‌ونقل موتوری از دیگر نکات مطرح شده در جلسه بود تا مقابله با بحران‌های احتمالی آسان‌تر شود.

وی با اشاره به آتش‌سوزی سال ۱۴۰۱ در مناطق هفت‌خال و تنگه رودبار افزود: «این حادثه خسارت‌های زیادی به جنگل‌ها وارد کرد و نشان داد حفاظت از گونه‌های ارزشمند جانوری و گیاهی چهاردانگه اهمیت ویژه‌ای دارد.»

در پایان، شمسی با ابراز تأسف از آتش‌سوزی اخیر جنگل‌های الیت مرزن‌آباد چالوس از آمادگی دهیاران و اهالی محلی برای اعزام و همکاری با دستور استاندار و فرماندار خبر داد.

انتهای پیام/