به گزارش آوای خزر از ساری، عباس تابش بیگدیلو امروز در حاشیه هفتمین همایش تجلیل از واحدهای برتر حامی حقوق مصرفکنندگان مازندران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعضای انجمن حمایت از مصرفکنندگان کشور طی 6 تا 7 ماه گذشته، هم در عضویت تنظیم بازار و هم در سایر جلساتی که به آنها مربوط است حضور دارند. از نظر ما این انجمن به تعداد افراد جامعه یعنی 85 میلیون نفر عضو دارد.
وی افزود: این انجمن باید 85 میلیون عضو خود را تولیت کند تا بتوانیم حقوقشان را از طرف خودشان پیگیری کنیم.
معاون وزیر صمت اعلام کرد: کل بازرسان صنعت، معدن، تجارت، 2 هزار و 800 نفر و 1500 بازرس اصناف و 7 هزار و 800 نفر نیز تکنیکال حوزه اتحادیهها هستند، ناظران افتخاری هم در بازرسیها همکاری دارند.

تابش بیگدیلو گفت: سامانه 124، تلفن گویای 124 و سامانه و اپلیکشین آپ نیز در اختیار مردم قرار داده شده تا تخلفات را گزارش کنند، ضبط گزارشات مردمی از طریق شماره124 در کل کشور از ساعت 7 تا 22 است. تمام تماسهای ضبط شده، رسیدگی میشود.
وی بیان کرد: رسیدگی به شکایات و ارسال به تعزیرات در سریعترین زمان است و این زمان را به یک روز رساندیم.
رئیس سازمان حمایت از مصرفکنندگان اظهار داشت: رشد پروندهها بهلحاظ ارزش 62.7 درصد و بهلحاظ تعداد نیز 15 درصد بوده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: ظرف 2 هفته آینده سامانه یکپارچه بازرسی را با تعزیرات خواهیم داشت، سامانه گارانتی و سامانه انبار نیز در حال عملیاتیشدن است.
تابش تاکید کرد که حدود 4 میلیون واحد صنفی و تولیدی در کشور داریم، تمامی کالاها باید در سامانه جامع انبار و نگهداری کالا ثبت شوند اگر نباشند مشمول احتکار، عدم عرضه، قاچاق و موارد مشابه آن میشوند.
وی با اشاره به برگزاری همایش تجلیل از واحدهای برتر حامی حقوق مصرفکنندگان اظهار داشت: در واقع واحدهای برتر باید تندیسهای همایش را از دست مردم بگیرند. اینجاست که واحدهای ما تبدیل به برند میشوند.
* برند؛ اعلام وفاداری تولیدکننده به مصرفکننده
"برند یعنی اعلام وفاداری تولیدکننده به مصرفکننده، و بدانیم که برند تنها برای کالاهای صادراتی نیست، بلکه هر کالایی که برای نیاز داخل و یا برای صادرات تولید میشود باید مورد اعتماد مصرفکننده باشد".
رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان با اشاره به راهاندازی پویش "به قیمت بخریم" بیان کرد: 100 قلم کالا و خدمات را در سامانه آپ داریم که بیشترین سهم را در سبد خانوارها دارند. مردم این کالاها را در خریدهای خود مد نظر قرار بدهند. افرادی که کالاها را به قیمت ندادند، شهروندان مشخصات آنها را از طریق سامانه آپ اطلاع بدهند.
تابش در پایان با اعلام اینکه در بازدید از چند بازار سطح مازندران برچسب کالا را خوب ندیدم، تاکید کرد که تمام واحدها مکلفند برچسب قیمت روی کالاها بزنند و فاکتور کالا را به مصرفکننده تحویل بدهند. تنها حدود 3 میلیون واحد صنفی در کشور فعالیت دارند، هر فردی که کالا رد و بدل میکند باید فاکتور کالا داشته باشد.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1354