دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۴۶۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
گزارش/

بهزیستی مازندران؛ بحران در خدمات‌رسانی و چالش‌های مدیریتی

بهزیستی مازندران؛ بحران در خدمات‌رسانی و چالش‌های مدیریتی
کاهش سطح خدمات، ابهام در آمار مددجویان، کمبود بودجه و نارضایتی کارکنان، تنها بخشی از چالش‌هایی است که بهزیستی مازندران در ماه‌های اخیر با آن مواجه بوده است. در حالی که این نهاد نقش اساسی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر دارد، گزارش‌ها حاکی از مشکلات ساختاری و مدیریتی در روند خدمت‌رسانی آن است.

 

بهزیستی مازندران در بحران مدیریتی

سعید منصوری - آوای خزر: بهزیستی مازندران، یکی از مهم‌ترین نهاد‌های حمایتی استان، در ماه‌های اخیر با بحران‌های متعددی مواجه شده است که مشکلات اساسی در خدمات‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر به ویژه افراد دارای معلولیت، سالمندان و کودکان بی‌سرپرست به همراه داشته است. چالش‌هایی مانند کاهش سطح خدمات، ابهام در آمار مددجویان، کمبود بودجه و نارضایتی کارکنان، این نهاد را در معرض انتقادات شدید قرار داده است.

کاهش نیرو‌های غیردولتی و تأثیر آن بر خدمات

آمار‌ها نشان می‌دهد که تعداد نیرو‌های غیردولتی بهزیستی مازندران از حدود ۷۰۰۰ نفر در سال ۱۳۹۸ به ۲۰۰۰ نفر در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است. این کاهش چشمگیر، نشان‌دهنده مشکلات جدی در تأمین منابع انسانی برای مراکز غیردولتی تحت نظارت این سازمان است. این کاهش نیروها، چه ناشی از تعطیلی مراکز باشد و چه به دلیل تغییر رویکرد مدیریتی، بر کیفیت خدمات تأثیر منفی گذاشته است. همچنین، کاهش تعداد نیرو‌های دولتی نیز بر کیفیت این خدمات افزوده است.

ابهام در آمار مددجویان و عدم ورود افراد جدید به چرخه خدمات

یکی از مشکلات اساسی، تناقض در آمار مددجویان بهزیستی است. در حالی که مسئولان از شناسایی مددجویان جدید خبر می‌دهند، بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که تعداد کلی مددجویان در سال‌های اخیر ثابت مانده است. این تناقض آماری به این معنی است که یا مددجویان جدید به چرخه خدمات وارد نشده‌اند یا آمار‌ها به‌درستی ثبت نشده‌اند.

کاهش سطح خدمات و مشکلات تأمین منابع مالی

مددجویان و خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی مازندران بار‌ها از کاهش کیفیت خدمات و تأخیر در ارائه برخی حمایت‌ها از جمله کمک‌های معیشتی و آموزشی گلایه کرده‌اند. در پاسخ به این نارضایتی‌ها، برخی مسئولان اعلام کرده‌اند که بودجه کافی برای تأمین نیاز‌ها وجود ندارد و این مشکلات موجب بروز مشکلات مالی برای مددجویان، به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان مددجو، شده است.

عدم تحقق وعده‌های مناسب‌سازی محیط شهری

یکی از مطالبات جدی افراد دارای معلولیت، مناسب‌سازی محیط شهری است. این امر که بهزیستی موظف به پیگیری آن است، تاکنون نتایج ملموسی در سطح استان نداشته است. اقدامات انجام‌شده در این زمینه بیشتر به برگزاری جلسات و مکاتبات اداری محدود شده و هنوز تغییرات قابل توجهی در وضعیت شهری مشاهده نمی‌شود.

نارضایتی کارکنان و شبهات در روند جذب نیرو

یکی دیگر از مشکلات بهزیستی مازندران، نارضایتی کارکنان است. این افراد از حقوق پایین، نبود شفافیت در ارتقاء و استخدام، و کاهش امنیت شغلی خود ابراز نگرانی کرده‌اند. همچنین برخی گزارش‌ها از جذب نیرو‌هایی بدون رعایت فرآیند‌های استخدامی حکایت دارند که باعث ایجاد شبهات در روند جذب افراد به این نهاد شده است.

برخی موارد گزارش‌شده:

جذب بستگان برخی مسئولان در سمت‌های اداری

استخدام افرادی بدون سابقه مرتبط در جایگاه‌های حساس

پذیرش برخی نیرو‌ها بدون آزمون و فرآیند قانونی

جمع‌بندی

مشکلات موجود در بهزیستی مازندران، از کاهش خدمات و چالش‌های مالی گرفته تا نارضایتی کارکنان و عدم شفافیت در آمار، نیاز به بازنگری اساسی در مدیریت این نهاد را نشان می‌دهد. به نظر می‌رسد که مسئولان این سازمان باید با ارائه توضیحات شفاف و اتخاذ تدابیر مؤثر، در جهت بهبود شرایط و ارتقای سطح خدمات اقدام کنند.

این رسانه منتظر پاسخ مسئولان بهزیستی مازندران در خصوص موارد مطرح‌شده جهت انتشار می‌باشد.

انتهای پیام/ 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
اداره کل بهزیستی مازندران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
0
0
بهزیستی مازندران روی هواست. هیچ نظم و قوانینی در آن وجود نداره. یک مدیر بی کفایت ناکارآمد با تصمیمات هیجانی داره با چنگ و دندون رایزنی میکنه فقط میزشو حفظ کنه. هیچ اطلاعات تخصصی از وضعیت واحدها، کارکنان حقوق و مزایا نداره. هیچ برشی در جذب اعتبار نداره. اسفناک داره اداره میشه. چطور ریاست محترم سازمان تاکنون اقدامی در این خصوص نکردن جای تعجب داره...این فرد با رویکرد سنتی و قدیمی داره کارو فقط پیش میبره..هرچه سریعتر فکری شه برای این موضوع
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
0
0
فردا عید فطر
پرسنل بهزیستی باید فطریه رو از یه کارت به کارت دیگه خودشون بزنند

مدیری که ماهی سه برابر پرسنلش دریافتی داره چه درکی از شرایط میتونه داشته باشه ؟؟؟
همکار بهزیستی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
0
0
ضعف مدیریتی در بهزیستی مازندران بیداد میکنه. بعید میدونم هیچ استانی تا این حد چالش داشته باشه. مواردی که در این متن اومد کاملا درست و ثابت شدست. ممنون از نویسنده دغدغه مند مقاله؛
متاسفانه مدیر بهزیستی یک خانم پست طلب است که ماه هاست پیگییر جایگاه و موقعیت و منصب است و ایشون فراموش کردن هدف اصلیشون چیه. از ضعیف ترین افراد شدن رئیس شهرستان و معاونین و حراست کم سواد. بسیار بسیار ضعیف...افراد قوی مرخصی گرفتن یا استعفا دادن تا در سیاست های غلط ایشون سهیم نباشن. امیدوارم تغییرات صورت بگیره تا بهزیستی تخصص محور بشه
کاظم نژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
0
0
وقتی در یک اداره خانمی به واسطه فامیل دور بودن جذب بشه و طی 2 سال تمام مراحل ترقی سازمانی رو طی کنه و بشه معاون مدیرکل بدون داشتن تخصص می خوای بهتر از این بشه حال بهزیستی مازندران!!!!
بهزیستی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
0
0
من در جلساتی این خانم مدیرکل به نام بریمانی و دیدم. بسیار هیجانی و بی اخلاق هستند. به راحتی به همکاران خودشون اهانت میکنن‌ همه سکوت میکنن تا بهشون توهین نشه. جای تاسف داره. هیچ مطالبه گری برای همکاران خودشون ندارن. نمیدونم چرا هنوز استاندار و ریاست سازمان هنوز نگهش داشتن. ۲۵سال کار کرد تجربه هم براشون سواد به همراه نداشت. تمام مراکز متخلف و پوشش میدن. در جلسات فقط ترس از بیرون رفتن اخبار داخلی دارن‌. مطالب بالا جالب بود. یکم خیالم راحت شد همه می فهمن فقط میترسن حرف بزنن. سپاس از اطلاع رسانی شما
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار