دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۵۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
سردار احمدرضا رادان:

رشد ۱.۷ درصدی تردد‌ها در نوروز ۱۴۰۴؛ افزایش تصادفات و تلفات رانندگی

رشد ۱.۷ درصدی تردد‌ها در نوروز ۱۴۰۴؛ افزایش تصادفات و تلفات رانندگی
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از ثبت ۳۹۴ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی طرح نوروزی ۱۴۰۴ خبر داد و نسبت به افزایش تصادفات رانندگی و تلفات انسانی هشدار داد.

به گزارش آوای خزر،فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سردار احمدرضا رادان، در شیراز اظهار داشت: از تاریخ ۲۵ اسفند ماه سال گذشته و آغاز طرح نوروزی پلیس تا روز گذشته، بالغ بر ۳۹۴ میلیون تردد در جاده‌های کشور ثبت شده است. این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱.۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

سردار رادان با اشاره به حجم بالای تردد‌ها افزود: با وجود این آمار بالا، تعداد تصادفات رانندگی در این مدت نیز به شدت افزایش یافته و بیش از ۷۴ هزار فقره تصادف به ثبت رسیده است. وی ادامه داد که در اثر این تصادفات، بالغ بر ۶۰۰ نفر جان خود را از دست داده و ۱۴ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند.

وی همچنین به کاهش جزئی حوادث رانندگی نسبت به سال گذشته اشاره کرد، اما تأکید کرد که این آمار همچنان نگران‌کننده است و باید تدابیر جدی‌تری در کاهش تصادفات اتخاذ شود. سردار رادان مهم‌ترین علل تصادفات رانندگی را عدم رعایت فاصله طولی، سبقت غیرمجاز و خواب‌آلودگی رانندگان عنوان کرد و افزود: کنترل این عوامل به همراه کاهش سرعت غیرمجاز می‌تواند به کاهش حوادث کمک کند.

فرمانده کل انتظامی ایران در پایان با اشاره به روز‌های پایانی تعطیلات نوروزی از مردم خواست که سفر‌های خود را مدیریت کنند و همچنین اعلام کرد که در روز طبیعت نیز همانند ایام تعطیلات نوروز، نیرو‌های انتظامی در آماده‌باش کامل برای تأمین امنیت تفرجگاه‌ها و مکان‌های تفریحی خواهند بود.

کلمات کلیدی:

تردد، نوروز ۱۴۰۴، تصادف رانندگی، تلفات جاده‌ای، سردار رادان، پلیس، سفر نوروزی، آمار تصادفات، سفر‌های نوروزی، ایمنی جاده‌ای، حوادث رانندگی، فاصله طولی، سبقت غیرمجاز، خواب‌آلودگی رانندگان، مدیریت سفر، روز طبیعت

برچسب‌ها:

آمار تردد، تصادفات نوروز، ایمنی در سفر، پلیس ایران، تلفات رانندگی، سفر نوروزی، روز طبیعت، حوادث جاده‌ای، امنیت جاده‌ها

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار