به گزارش آوای خزر از نکا، احمد مظفری پیش از ظهر امروز در مراسم امحای ۱۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان نکا، با بیان اینکه رسالت مهمی را برای اصلاح جامعه داریم؛ اشارهای به سخن امام علی علیه السلام خطاب به مالک داشت که فرمودند: "ای مالک! جامعه از گروههای مختلفی تشکیل شده و گروهی از جامعه برای اصلاح گروهی دیگر باید به پا خیزند".
او با اشاره به دو سیاست راهبردی و کلان "کاهش عرضه و کاهش تقاضا" مواد مخدر در استان و کشور، اعلام کرد که هفته گذشته با هدف کاهش تقاضا برنامه آغاز فعالیت ۲ هزار "کانون یاریگران زندگی" را در مدارس داشتیم که در این حوزه با همکاری آموزش و پرورش، در کنار دانشگاه و کارخانجات تولیدی نیز فعالیتها با قوت در حال انجام است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با بیان اینکه آموزش مهارتهای زندگی و تبیین خطرات و مضرات مواد مخدر در کنار برنامههای کاهش تقاضا در جامعه هدف صورت میگیرد، گریزی به برنامه امروز یعنی امحای مواد مخدر زد و آن را در راستای کاهش عرضه و مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر دارای اهمیت دانست.

مظفری از تلاش اداره اطلاعات، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، و دستگاههای کاشف در راستای مقابله با مواد مخدر قدردانی کرد.
او در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک هفته نیروی انتظامی که به تعبیر رهبر انقلاب این نیرو "مظهر امنیت و اقتدار ملی" است، یاد و نام ۱۰۲ شهید امنیت مازندران را گرامی داشت.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با بیان اینکه مواد مخدر ابزار اصلی جنگ نرم و خاموش، یادآور شد که براساس اعلام سازمان ملل، سالانه بیش از ۹ هزار تن انواع مخدر در افغانستان تولید میشود و در سال گذشته نیز
۱۱۱۴ تن انواع مخدر و
۲۰ تن متامفتامین/شیشه در کشور کشف شد که در طول سالهای متمادی بیشترین کشفیات بود.
مظفری ادامه داد: در استان مازندران نیز سال گذشته بیش از ۶ تن و ۴۰۰ کیلوگرم انواع مخدر کشف شد که بیسابقه بوده است. امسال نیز تاکنون،
۲ تن و ۵۰۲ کیلوگرم توسط نیروی انتظامی و ۸۹۵ کیلوگرم توسط اداره اطلاعات کشف شده است. در همین رابطه نیز تعداد زیادی از خردهفروشان دستگیر شدند و با باندهای قاچاق نیز برخورد شد.

او با اعلام اینکه براساس آمارهای رسمی ۶۵ درصد همسرآزاریها، ۵۵ درصد طلاقها، ۳۰ درصد کودک آزاریها، ۲۵ درصد قتل عمدها و ۲۳ درصد نزاعها و خشونتها و همچنین بر اساس اعلام سازمان زندان ۷۰ درصد زندانیان کشور در ارتباط با جرائم مواد مخدر در زندان هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به اینکه
۵.۴ درصد جمعیت کشور درگیر مواد مخدر هستند، این رقم را در استان مازندران ۲.۶ درصد اعلام و عنوان کرد: حدود ۶۰ هزار نفر از دارویهای ترک اعتیاد در مراکز ترک اعتیاد استفاده میکنند، تعدادی زیادی نیز در کمپها و ماده ۱۶ حاضر هستند.
او در پایان عنوان کرد که فعالیتهای مبارزه با مواد مخدر را با قدرت ادامه میدهیم تا بتوانیم سه کار مهم یعنی تابآوری اجتماعی، مسوولیت اجتماعی و سلامت اجتماعی را انجام بدهیم که جامعه خود را در برابر آسیبهای مواد مخدر مصون نگهدارد.
به گزارش آوای خزر، جمعیت مازندران ۳ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۵۲۸ نفر است که ۲.۶ دهم درصد آن درگیر مواد مخدر هستند.
انتهای پیام/۱۰۰۱/