دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴
رئیس کل دادگستری مازندران:

افتتاح پل سه راه جویبار تا تیرماه ۱۴۰۴

افتتاح پل سه راه جویبار تا تیرماه ۱۴۰۴
رئیس کل دادگستری مازندران در بازدید از پروژه احداث پل سه راه جویبار شهرستان ساری، بر تحقق وعده ارائه‌شده مبنی بر افتتاح پل تا تیرماه سال جاری تأکید کرد و از پیگیری جدی دستگاه قضایی در تکمیل پروژه خبر داد.

 آوای خزر – ساری: رئیس کل دادگستری مازندران در بازدید از پروژه احداث پل سه راه جویبار شهرستان ساری، بر تحقق وعده ارائه‌شده مبنی بر افتتاح پل تا تیرماه سال جاری تأکید کرد و گفت: تکمیل این پروژه از دغدغه‌های مهم مردم شهرستان‌های ساری و جویبار بوده و مراجعات مکرری در این خصوص به دادگستری استان انجام شده است.

وضعیت پروژه و ورود دادگستری مازندران

پروژه احداث پل کمربندی سه راه جویبار شهرستان ساری نزدیک به ۱۰ سال بلاتکلیف مانده بود، اما با ورود دادگستری مازندران به عنوان مدعی‌العموم و بازدید از محل پروژه با حضور رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در آبان ماه سال گذشته، پیمانکار پروژه قول داده بود که تا تیرماه امسال نسبت به افتتاح بخش عمده‌ای از پل اقدام کند.

ترافیک و حوادث متعدد در سه راه جویبار

وضعیت گذشته این پروژه موجب بروز حوادث و تصادفات متعدد، منجر به جرح و حتی فوت شده است. در بسیاری از موارد، وسایل نقلیه با خسارات جدی مواجه شده و تمامی این موارد، همراه با ترافیک شدید منطقه به ویژه در ایام تعطیل و هزینه‌های تحمیل شده به بیت‌المال، دادگستری مازندران را مجبور به ورود جدی و قاطع به این موضوع کرده است.

نظارت و پیگیری دستگاه قضایی برای تکمیل پروژه

طی این مدت نظارت و پیگیری‌های لازم از سوی دستگاه قضایی برای تکمیل پروژه انجام شده است. با ورود دادگستری مازندران، پیمانکار پروژه به شکل جدی شروع به کار مجدد کرده و به صورت دو شیفت در حال فعالیت است که بخش عمده‌ای از پل احداث شده و مابقی کار در حال انجام است.

اعلام قول رئیس کل دادگستری برای تکمیل پروژه

رئیس کل دادگستری مازندران در پایان اظهار داشت: به مردم شریف شهرستان‌های ساری و جویبار این قول را می‌دهم که پیگیر تکمیل نهایی کار خواهم بود و ان‌شاءالله پروژه ساخت و تکمیل پل سه راه جویبار، در موعد مقرر طبق قول ارائه شده افتتاح خواهد شد. دستگاه قضایی استان همچنان در کنار دستگاه‌های اجرایی خواهد بود و نظارت جدی بر عملکرد ادارات خواهد داشت.

انتهای پیام/

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار