دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۱
در بررسی طرح‌های اولویت‌دار مرکز مازندران اعلام شد

اختصاص اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی به تکمیل زباله‌سوز ساری

اختصاص اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی به تکمیل زباله‌سوز ساری
بررسی طرح‌های اولویت‌دار مرکز مازندران در صحن شورای شهر انجام شد، یکی از مسائل عنوان شده این بود که وزارت راه و شهرسازی، اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی را به تکمیل طرح مهم زباله‌سوز ساری اختصاص داده است.
آوای خزرزهرا شریفی: نشست بررسی پروژه‌های مهم مرکز مازندران عصر امروز شنبه با حضور زارعی و بابایی نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، توکلی معاون عمرانی استاندار مازندران، کاظم‌نژاد معاون عمرانی فرماندار، انگوران مدیرکل دفتر شهری و امور شورا‌های استان، اعضای شورای اسلامی شهر، قبادی شهردار ساری، معاونان مالی و شهرسازی و اصحاب رسانه در صحن شورای اسلامی شهر برگزار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری هدف از برگزاری این جلسه را پیگیری پروژه‌های اولویت‌دار مرکز استان عنوان کرد و گفت: تحقق و پیگیری این مهم نیازمند حمایت مسئولین استانی و شهرستانی است.

پرویز شعبانی با بیان اینکه ساری بعنوان مرکز استان باید از توجهات ملی و استانی برخوردار شود، افزود: در دوره ششم شورای اسلامی تعامل بسیار خوبی بین شورای شهر ساری، استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مجلس برقرار است.

وی ضمن قدردانی از نگاه مسالمت‌آمیز فرماندار مرکز استان، گفت: فعالیت‌های عمرانی شهر ساری به‌دلیل حجم بالای نیروی انسانی و بدهی زیاد از گذشته با کندی پیش می‌رود، اما تلاش می‌کنیم تا اعتماد و امید مردم را بازگردانده و توصیه‌های مقام‌معظم رهبری مبنی بر امیدآفرینی عمل کنیم.
 
اختصاص اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی به تکمیل زباله‌سوز ساری
شعبانی افزود: تغییرات در مدیریت اجرایی شهر ساری با هدف شتاب بخشی به فعالیت‌های عمرانی ایجاد شده است از این‌رو شهرداری و شورای شهر ساری مصمم به اجرای پروژه‌های اولویت‌دار شهر ساری هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری افتتاح نیروگاه زباله‌سوز ساری را مهم‌ترین مطالبه مردمی دانست و گفت: جذب مشارکت مردم مشروط به همدلی جهت سازندگی شهر است که شهرداری و شورای شهر ساری بعنوان ید واحده برای اجرای پروژه‌ها اراده جدی دارند.

شعبانی برخورداری از بودجه ملی را مهم‌ترین مطالبه شورا و شهرداری دانست و افزود: شهر ساری در مرکز استان روزانه از جمعیت شناور زیادی برخوردار است از این‌رو می‌طلبد تا بودجه بیشتری به این شهر اختصاص یابد.
 
اختصاص اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی به تکمیل زباله‌سوز ساری
اختصاص ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار به زباله‌سوز ساری

شهردار ساری نیز در ادامه اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره در مرکز استان را از دغدغه‌های مهمی عنوان کرد که جلسات متعددی برای آن برگزار شده است.

محمدحسین قبادی به اقدامات شهرداری ساری طی چهار ماه گذشته اشاره کرد و پرداخت به موقع حقوق کارکنان، پرداخت بدهی پسماند بابت حمل زباله به استان گلستان، پرداخت بدهی امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی را از جمله این اقدامات برشمرد.

وی افزود: پس از ۵ سال، اخذ وام به چرخه شهرداری برگشت و امید داریم که این مهم برای انجام اقدامات عمرانی، فرهنگی و خدماتی در شهر تداوم داشته باشد.

قبادی با بیان اینکه بازگشت سرمایه اولویت جدی در اجرای پروژه‌های شهرداری ساری است، فاز ۴ پروژه ابن شهر آشوب را در زمره این اولویت برشمرد.

وی به پروژه زیست‌محیطی نیروگاه زباله سوز در مرکز استان اشاره کرد و گفت: تکمیل نیروگاه زباله سوز از پروژه‌های اولویت دار شهرداری محسوب می‌شود و تلاش داریم تا این مطالبه مهم همشهریان را محقق کنیم از اینرو نشستی با خانم فرزانه صادق مالواجرد معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار کردیم به همین منظور ۱۳۵ میلیارد تومان با مساعدت وزارت راه و شهرسازی اعتبار برای این پروژه تخصیص داده شد.
 
اختصاص اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی به تکمیل زباله‌سوز ساری
مولدسازی املاک شهرداری ساری پیش از فروش

معاون عمرانی استاندار مازندران نیز به چالش‌های پیش روی شهر ساری اشاره کرد و همدلی و تعامل را مهم‌ترین راهکار برای برون رفت این مشکل دانست و گفت: برای رسیدن به توسعه و موفقیت‌های روزافزون نیازمند مدیری توانمند در مدیریت شهری هستیم که با توجه به ویژگی‌ها و توانایی‌های شهردار مرکز استان این مهم دور از انتظار نیست.

وی افزود: باید بپذیریم ساری در چند سال اخیر دچار اتفاقات ناخوشایندی شده است، اما می‌توان با امیدآفرینی و برنامه‌ریزی درست و مدیریت سازنده آینده‌ای روشن را برای شهر ساری ترسیم کرد.

احمد توکلی به نگاه مثبت دولت به مرکز استان اشاره کرد و از مدیریت شهری خواست تا در جهت ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری گام‌های اساسی بردارند.

وی شهرداری را نهادی اجتماعی و غیر دولتی نامید و افزود: شهرداری به‌واسطه اجتماعی بودنش بهتر است علاوه بر فعالیت‌های خدماتی و عمرانی به مسائل اجتماعی نیز بپردازد. چرا که تمامی فعالیت‌های مردم نیز به شهرداری ارتباط پیدا می‌کند.

توکلی افزود: ساری به واسطه وجود دستگاه‌های مختلف اداری ترافیک زیادی را تحمل می‌کند همین امر باعث شد تا استاندار مازندران هم بر توجه بیش از پیش به مرکز استان تاکید کند.

معاون عمرانی استاندار مازندران همچنین از مجموعه مدیریت شهری خواست تا استراتژی توسعه شهری را در برنامه کاری خود لحاظ کند و پروژه‌های زود بازده نیز در فعالیت‌های شهرداری قرار گیرد.

وی بر مولد سازی املاک تاکید کرد و افزود: بهتر است املاک شهرداری قبل از فروش مولدسازی شود.
 
اختصاص اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی به تکمیل زباله‌سوز ساری
توکلی به طرح بازآفرینی شهری اشاره کرد و گفت: بازآفرینی شهری برنامه مطلوبی است که از سوی دولت تعریف شده است، دولت با اجرای این طرح شرایطی را فراهم کرده است که بخش مهم اجرایی آن به شهرداری‌ها محول شده و شهرداری می‌تواند از این فرصت بهترین بهره را ببرد.

وی افزود: خدمت واقعی نیازمند هم افزایی و وحدت کلمه است، جهاد تبیین که رهبر تاکید می‌کند همان ایجاد امید و نشاط است، اما مردم  تنها صدای نزاع را می‌شوند.

توکلی وحدت کلمه را رمز پیروزی دانست و تصریح کرد: «وقت و اعتماد مردم» دست ماست باید تلاش کنیم این دو مهم به خوبی در جامعه اتفاق بیفتد.

معاون عمرانی استاندار مازندران اتمام پروژه نیروگاه زباله‌سوز ساری را مهم دانست و افزود: باید تلاش کنیم تا گره‌های موجود در این پروژه باز شود.
اختصاص اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی به تکمیل زباله‌سوز ساری

فقر طرح‌های عمرانی در مرکز مازندران

سید حسن احمدی رئیس کمسیون بودجه شورای اسلامی شهر ساری نیز گفت: هر اقدام عمرانی که قرار است در شهر صورت گیرد مستلزم طرح است که باید ابتدا در کمیته فنی و کمسیون ماده ۵ مصوب و به شورای عالی ارسال شود.

وی افزود: ما هم‌اکنون در فقر طرح به سر می‌بریم که می‌توان به طرح نارنجستان، فاز ۴ این شهر آشوب و طرح صفرآباد اشاره کرد که طرح صفرآباد نیز به سال ۸۰ - ۸۱ بر می‌گردد.

این عضو شورای ششم شهر ساری خواستار شد: جلساتی که دو سال برگزار شد و، اما به نتیجه نرسید با حضور معاون عمرانی این جلسات به نتیجه مطلوب برسد و شهردار نیز به عنوان مجری طرح، طرح‌ها را به نحو شایسته اجرا کند.

فعلاً چیزی منتشر نشود!

نمایندگان مردم ساری و میاندورود در خانه ملت نیز بیاناتی را در جلسه مطرح کردند، اما از اصحاب رسانه خواستند تا موارد مطروحه از سوی آن‌ها در رسانه‌ها منتشر نشود به زعم این دو عضو مجلس در جلسات این‌چنینی باید موضوعات مهم و اولویت‌دار مطرح و پیگیری شود تا زمانی که موضوعی به نتیجه مطلق نرسید اخبار مربوط به جلسه منتشر نشود.

انتهای پیام/۱۰۰۴/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار