در نشست خبری نایب رئیس شورای شهر ساری عنوان شد.
بخواب، نیا، اضافهکاری و حقوق بگیر! اینجا شهرداری ساریست
معضلات شهرداری ساری یکی دو تا نیست، درآمد دارد و حیف و میل هم دارد، اخراج و استخدامش شاهانه است! حقوقش هم تماشاییست؛ از ۱۰ میلیون تا بالای ۱۰۰ میلیون، حدود ۱۷۰۰ نفر انگشت حاضری میزنند و میروند، جایی است که برخیها در خانه خوابند و اضافهکاری و حقوق هم دارند و البته پاداش.
به گزارش آوای خزر، سید حسین یوسفی در جمع خبرنگاران با اشاره به احترام خاصی که برای رسانهها قائل بوده و معتقد است که چه عملکرد داشته باشیم و چه نداشته باشیم باید پاسخگو باشیم، اما از «قلممزدی» برخی از رسانهها و فعالان فضای مجازی و فعالیت به دور از اخلاق رسانهای گفت و اینکه آماده است تا با هر رسانهای که مایل باشد؛ به گفتگوی رو در رو بپردازد.
او که ترجیح داد تا رسانهها پرسشگری کنند و پاسخ بدهد، درباره وضعیت بغرنج زباله در ساری که به استان همجوار ارسال میشد و مشکلاتی پیش آمده است، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۸ تاکنون قراردادی برای حمل زباله به آققلا در استان گلستان داشتیم و البته مشکلاتی پیش میآمد که با رایزنی استانداران حل میشد، اما به نقطهای رسیدیم که بهدلیل طرحی که در سایت زباله آغاز شده است، جلوی حمل زباله به آققلا گرفته شده است.
مشکل زباله ساری موقتاً حل شد
نایب رئیس شورای شهر ساری ادامه داد: اخیرا استاندار، شهردار و فرماندار نشست فوقالعاده داشتند و نشستی را هم اعضای شورا برگزار کردند و در نهایت مشکل زباله مدیریت شد.
یوسفی با بیان اینکه وضعیت دپوی زباله تا کمتر از یک هفته دیگر ساماندهی میشود، اعلام کرد: برای درمان موقت، مشکل زباله را با حمل به زبالهسوز تهران و عقد قرارداد یکماهه حل کردیم و قیمت آن نیز پایینتر از قرارداد با آققلاست، ولی اوضاع به این شکل اصلا خوب نیست و مشکل زباله و زبالهسوز ساری باید حل شود.
منتسب به جواد طالبی نیستم
او در بخش دیگری از سخنان خود با ردّ انتسابش به جواد طالبی شهردار اسبق ساری، تصریح کرد: جواد طالبی ۱۶ ماه شهردار ماند، سه بار استیضاح شد و او را در شهرداری شناختم و حتی روز اول به او گفتم که شما را به عنوان یک مدیر نمیبینم، خیلیها مرا منتسب به ایشان میدادند، اما اینطور نیست. بعد از ایشان هم احمدی فولادی سرپرست شد؛ همان افرادی که او را آوردند همانها گفتند خداحافظ شما!
قبادی با هشت رأی شهردار شد
این عضو شورای شهر درباره انتخاب قبادی به عنوان شهردار ساری، بیان کرد: فرمانداری خواسته بود که سریعتر تکلیف شهردار مشخص شود، انتخاب او در دقیقه نود بود؛ گرچه او ۹ رأی آورده بود، اما در واقع هشت رأی بود و همان زمان به یکی از خبرنگاران گفته بودم که برای آرامش شهرم رأی دادم و اینکه مرا منتسب به جواد طالبی نکنند.
یوسفی از حذف برخی نیروهای شهرداری در بخشهای مختلف که دوست یا همفکر او بودند در زمان قبادی گفت و اینکه یکی از تذکراتم این بود که پشت میز نشاندن نیروی شرکتی خلاف است و باید کف خیابان یا در جایی که برای او تعریف شده است باشد.
۴ مدیر را سوزاندیم!
او معتقد است که قبادی میتوانست ۱۰ سال دیگر یک مدیر یا شهردار موفق باشد، اما انتخاب زودهنگام او به عنوان شهردار در واقع تبدیل او به یک مهره سوخته بود.
عضو شورای شهر ساری معتقد است که با انتخاب نادرست، ما چهار مدیر را سوزاندیم و این اشتباه بزرگی بود. امیدواریم اینجا دیگر ایستگاه آخر باشد، اما باز هم بعید میدانم.
زمان استیضاح شهردار برایم ۳۵ میلیون واریز شد!
یوسفی در بخش دیگری از سخنانش و در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران اشارهای به دریافتیهای ۱۰۰ و ۱۸۰ میلیون تومانی برخی نیروهای شرکتی در شهرداری داشت و اعلام کرد: حقوق من از دانشگاه ۲۲ میلیون تومان است، از شهرداری نیز به ترتیب از ۲۱ میلیون تومان تا ۳۵ میلیون تومان واریزی داشتم.
او تصریح کرد: زمانی که برای استیضاح شهردار رفتم طی دو ماه هر کدام ۳۵ میلیون تومان برایم واریز شد و موضوع را با دستگاه امنیتی در میان گذاشتم، ماه سوم نیز واریزی من ۳۵ میلیون تومان تعیین شد، اما واریز نشد! حق بیمه مرا هم ندادند و باز هم موضوع را از دستگاه مربوطه پیگیر شدم.
نائب رئیس شورای شهر ساری درباره اینکه گفتهاند ۸۰ میلیون تومان در ماه حقوق میگیرم، گفت: خیر، اینطور نیست و حتی دو ماه حقوقم را ندادند، با شما هم شفاف صحبت کردم که دریافتیام چقدر است.
قبادی لجبازی میکرد!
یوسفی ادامه داد: لجبازی شهردار با من فقط به همین جا ختم نشد و حقوق رئیس دفتر مرا هم صفر رد کردند. در همین مجموعه کسی است که ماهی یک بار هم انگشت نمیزند و حضور ندارد، اما ۲۰۰ ساعت اضافهکاری میگیرد، در شهرداری برخیها ۲۹۵ یا ۳۰۵ ساعت اضافهکاری دارند این را در کجای دنیا داریم؟ و آنوقت با من لج دارند و سر رئیس دفترم خالی میکنند.
این عضو شورای شهر مرکز استان گفت: متاسفانه مدیران و افراد صاحب اسم و رسم در این شهر ۳۰ میلیون تومان حقوق دارند ولی مقابل من فردی دارد ۶۷ میلیون تومان حقوق میگیرد، ساعت ۲ بعدازظهر به بعد هم در منزل است.
یک نفر در اسفندماه ۱۳ دریافتی ۱۴.۷ میلیونی داشت!
او بر اساس اسنادی که به دستش رسیده بود؛ درباره دیگر نابسامانیهای دریافتی در شهرداری ساری اعلام کرد: در اسفندماه ۱۴۰۲ و شب عید در حالیکه پرسنل شهرداری برای دریافت پول لحظهشماری میکردند، اما به حساب یک نفر طی ۱۳ روز و هر بار غیر از یک مورد که ۱۰ میلیون تومان واریز شد، بقیه روزها ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان واریز شد! (او در پی اصرار خبرنگاران گفت که آن شخص آقای قبادی شهردار بوده و این پولهای منهای حقوق است)
یوسفی گفت: یک نیروی شرکتی نیز در اسفندماه سال گذشته ۲۱ مورد دریافتی داشت؛ از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۹ هزار تومان بوده و سوال این است که روی چه حسابی دریافت کرده و کدام وجدانی اینها را امضا زده است؟! (این فرد ظاهرا خودش مالیچی بوده است)
۲۷ پاداش برای یک نفر در اسفندماه واریز شد!
این عضو شورای شهر ساری اشارهای هم به پاداشهایی داشت که بیضابطه برای افراد مختلف واریز شده است از جمله پاداش افتتاحیه، پاداش جمعآوری زبالههای مرز مهران در حالیکه کار را افراد دیگری انجام دادند، پاداش فنی افتتاح طرحها و امثال اینها.
او ادامه داد: یک نفر هم فقط در اسفندماه سال گذشته، ۲۷ مورد پاداش داشته است (غیر از حقوق)، برخی از پولها اینطور داده میشد که مثلا ستاد سیل داشتیم و لیستی میدادند که این ۱۰ نفر عضو ستاد هستند، یکی هم تا نامه را از این طبقه به آن طبقه ببرد و تا به دست شهردار برسد نام خودش را اضافه میکرد. رئیس دفتر هم نام خودش را اضافه میکرد!
یوسفی ادامه داد: مدیری داشتیم که بسیاری از اعضای خانوادهاش در شهرداری بودند و آنها نیز علاوه بر حقوق، پاداشهای مختلفی دریافت میکردند. همچنین داشتیم شخصی را که در شهرداری اصلا حضور نداشت، ماهی یکبار هم نمیآمد، نزدیک به ۳۰۰ ساعت اضافه کاری دارد، اما افرادی هم هستند که، چون در شهرداری هیچکسی را ندارند حقوقشان را هم با مشکل دریافت میکنند چه برسد به پاداش و اضافهکاری.
انگشت حاضری میزنند و میروند!
او با بیان اینکه ساماندهی شهرداری ساری عقیده من است، اظهار کرد: ۸۰۰ پرسنل شهرداری از شهرستان میآیند، ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ پرسنل شهرداری اثر انگشت میزنند و خداحافظ! اما یکی هم در این میان هست که فیش حقوقی او ۱۰ میلیون تومان بود، قبلا ۱۶ میلیون میگرفت، چون به او گفتند یوسفی را بزن گفت نه! اینها بخشی از واقعیتهایی است که توانستم بگویم.
حقههایی که در شهرداری رسم شده است
نایب رئیس شورای شهر ساری درباره حقههای برخی نیروهای شرکتی برای تبدیل به قراردادی که با هماهنگی انجام میشد، تصریح کرد: آنها با شرکت هماهنگ میشدند و حقوقشان را پرداخت نمیکردند، این فرد چند ماه در شهرداری کار میکرد، (شگرد شهرداری) بعد به او میگفتند برو اداره کار شکایت کن که من حقوق نمیگیرم و از این طریق به راحتی به پول و وضعیتی دست پیدا میکردند که در حالت عادی نمیتوانستند.
یوسفی ادامه داد: همین اداره کار که پروندههایی دارم و افرادی هستند که ۲ تا ۳ سال پیش شکایت کردند و هنوز به پرونده آنها رسیدگی نشده، اما شهرداری برای افرادی که شرح دادم؛ کمتر از یک ماه رأی گرفت تا تبدیل وضعیت شوند. من جلوی این کار ایستادم.
طلبکارهای نوظهور داریم
او میگوید: ساری به جایی رسیده که نیروهای شرکتی شدهاند مدیر من! ساری مرکز استان است و تمام اینها که مدعی شدند تبدیل وضعیت شدند، به این صورتی بوده که شرح دادم.
یوسفی با بیان اینکه طلبکارهای نوظهور هم در شهرداری زیاد داریم، ادامه داد: خیلی از افراد بازنشسته شدند، نمیتوانیم آنها را بیرون کنیم، یکی از آنها ۳۵ سال است شرکتی است و ۶۸ سال دارد.
۸۹۰ میلیارد بدهی حاصل تصمیمهای غلط گذشته است
عضو شورای شهر ساری در بخش دیگری از سخنان خود به یکی از مشکلاتی که یک هفتهای میشود شهرداری را درگیر کرده است اشاره و تصریح کرد: درگیر یک محکومیت مالی بزرگ هستیم، اما آیا این تصمیمات شورای ما بود؟ ۸۹۰ میلیارد تومان به دلیل تصمیمات گذشته بوده است. برای ساخت و سازهایی که برای شهر شده و نشده، و این تصمیم شورای ششم نبوده است. (یکی از فعالان شبکههای اجتماعی: همین مبلغ بدهی را اگر پیگیری کنند شاید کاری که برای شهرداری شده به ۵۰ میلیارد تومان هم نرسد)
یوسفی گفت: شهرداری ساری را با گرگان قیاس کنید، درآمدش از ما کمتر است، شهرداری آنجا ۴۰ میلیون و اندی حقوق میدهد و ما اینجا نزدیک به ۱۰۰ میلیارد، ۱۵۰ میلیارد تومان هم حیف و میل داریم.
شهرداری ساری درآمد خوبی دارد
او درباره اینکه ۹ سازمان وابسته به شهرداری برای انجام یک کار ساده میگویند پول نداریم، تصریح کرد: شهرداری ساری درآمد خوبی دارد؛ از فروردین تا شهریور به ترتیب ۹۱، ۱۲۵، ۱۵۳، ۱۲۳، ۱۲۶، ۱۳۴ میلیارد تومان درآمد داشته است. چرا درآمد ندارد؟ کدام شهرداری اینقدر درآمد دارد؟ ماهانه حدود ۹۰ میلیارد تومان حقوق میدهیم.
نیا، بخواب اضافهکاری و حقوق بگیر!
نایب رئیس شورای شهر ساری با بیان اینکه من هم میدانستم شهرداری ساری چالش دارد، ادامه داد:، اما نمیدانستم ۱۶۰۰ نیرو باید خانه باشند و حقوق بگیرند، نمیدانستم بروی خانه بخوابی اینجا اضافهکاری میگیری، نمیدانستم اگر برای مدیر خودت خم بشوی و دست و پای او را ببوسی به تو ۲۰۰ ساعت اضافهکاری میدهند، اینها را اینجا فهمیدم.
شرایطش باشد باز هم میآیم
یوسفی درباره اینکه آیا بار دیگر هم کاندیدای شورای شهر میشود، اظهار کرد: اگر شرایطش باشد یقینا میآیم، مردم قضاوت میکنند و بسته به قضاوت آنها تصمیم میگیرم که بیایم یا نه.
۴۰۰ پرسنل در یک روز جذب شدند
او البته درباره وضعیت شورای ششم معتقد است؛ دست و پای شورای ششم را یک عده با عملکرد گذشته قفل کردند، همین شهرداریچیها گفتند در دوران سرپرستی آقای فلانی تنها در یک روز ۴۰۰ نفر مشغول کار شدند. وقتی این اتفاق میافتد یعنی دست و پای شورای شهر را بستند. آیا از سال ۱۴۰۰ کسی جذب شهرداری شد؟ نه، ما فقط داریم میجنگیم.
سازمان فرهنگی عابر بانک دستگاههاست
عضو شورای شهر ساری در بخش دیگری از سخنانش گفت: سازمان فرهنگی شهرداری تقریبا یک عابر بانک برای دستگاههاست، وقتی فضای فرهنگی شهر این است که سازمان فرهنگی فقط پول هزینه کند اوضاع همین است. سازمان فرهنگی باید برنامهمحور باشد و در مسیر حرکت کند.
برخی هیاتهای مذهبی اخلاقمدار نیستند
او در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر فعالیت هیاتهای مذهبی و پارچهنوشتههای سطح شهر که بعضا معنای خاصی هم ندارد، گفت: متاسفانه برخی هیاتها اخلاقمدار نیستند، خلاصه اینکه سازمان فرهنگی ۲۰۰ میلیون تومان برای یک هیات هزینه میکند ولی ۶۰ تا هیات پول ندارند؛ یعنی یکی آنقدر از شهرداری گرفته که نمیداند چه کند ولی یک هیاتی هم هست که ۵۰ هزار تومان نیاز دارد.
یار یازدهم شورای شهر مشخص شد!
یوسفی در پایان بار دیگر بر رعایت اخلاق رسانهای تأکید و اظهار کرد: باید در راستای حقیقت قدم برداریم و قلم بزنیم نه منفعت. رسانه میتواند بازوان شهر و یار دهم شورای شهر ساری باشد.
به گزارش خبرنگار ما، این نخستین نشست سید حسین یوسفی نایب رئیس شورای شهر ساری بوده و به گفته خودش هیچ وقت جرأت این را نداشته که چنین نشستی را برگزار کند و معتقد است که با رسانهها باید رو در رو صحبت کرد و رسانهها هم از مسئولان برای پاسخگویی دعوت کنند.
انتهای پیام/۱۰۰۱/