دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۰۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
فرماندار ساری در جلسه شورای اداری:

مرکز مازندران و ۱۸ طرح ملی نیمه‌تمام/ شب‌نشینی‌های ضد توسعه ممنوع!

مرکز مازندران و ۱۸ طرح ملی نیمه‌تمام/ شب‌نشینی‌های ضد توسعه ممنوع!
فرماندار مرکز مازندران با اشاره به معطل‌ماندن ۱۸ طرح ملی نیمه‌تمام در شهرستان ساری، یکی از دلایل نرسیدن مرکز استان به توسعه مطلوب را فعالیت‌ها و مداخلات برخی‌ها عنوان و اعلام کرد که افراد مرتبط با مراکز، شب‌نشینی‌ها و محافل ضد توسعه‌ای ساری را شناسایی و ضمن برخورد، به مردم معرفی می‌کنیم.

به گزارش آوای خزر، ششمین نشست شورای اداری مرکز مازندران صبح امروز به ریاست محمدعلی نوبخت فرماندار با حضور علی بابایی‌کارنامی و عالیه زمانی نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای اداری و شورای تامین شهرستان ساری در سالن جلسات فرمانداری، برگزار شد.

فرماندار ساری با بیان اینکه مرکز مازندران با ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی و زیرساختی، نیازمند توجهات بیشتر در حوزه اعتباری است، آن را مستلزم اجرای دقیق و درست فعالیت‌های اجرایی و حضور در میدان عمل دانست.

وی از شهرداران، شورا‌های اسلامی شهر و روستا خواست تا وفاق و همدلی داشته باشند چنانکه شعار دولت چهاردهم نیز همین است و باید هم در اقطاب قدرت و هم در حوزه‌های دانشگاهی و نخبگانی اتفاق بیفتد.

ساری و ۱۸ طرح ملی نیمه‌تمام

محمدعلی نوبخت با اشاره به حضور روز گذشته رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ساری، به طور ویژه خطاب به اهالی رسانه اظهار کرد: در نشست جمعبندی شب گذشته قول داد که ۲۰۰ میلیارد تومان به کنارگذر شمالی و همچنین جاده ساری – تاکام اختصاص یابد، چون ما ۱۸ پروژه ملی در مرکز استان داریم و باید در پیوست یک لایحه بودجه شرایط مطلوب‌تری را پیدا کند.

وی با اعلام کرد: با همکاری مدیران، بخشداران، دهیاران و شورا‌های اسلامی شهر و روستا شهرستان ساری، هشت بسته زیرساختی شامل جاده‌ها و حمل و نقل، محیط زیست و مدیریت پسماند، کشاورزی و منابع طبیعی، اقتصادی و اشتغالزایی، آموزش و پرورش، گردشگری، مشارکت مردمی و فرهنگ‌سازی، تهیه شده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان ساری گفت: روز شنبه میزبان دکتر نصرتی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان همیاری‌ها و شهرداری‌ها هستیم که هم بازدیدی از نیروگاه زباله‌سوز و هم در جلسه استان و پس از آن نیز در نشست اختصاصی در فرمانداری با حضور شهرداران و بخشداران و برخی از دهیاران حضور دارند.

وی اعلام کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون ۴۳ روستای ساری آسفالت شده است و این ظرفیتی بود که شورا‌ها و دهیاران از طریق مشارکت‌های مردمی ایجاد کردند. چون اگر مردم ببینند که ما چکمه پوشیدیم و در میدان هستیم، اعتماد می‌کنند.

شب‌نشینی‌های ضد توسعه!

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در برابر مداخلاتی که گسست ایجاد کند به طور جدی می‌ایستیم، افزود: دو نماینده، امام جمعه، و دستگاه‌های اجرایی کانون قدرت و تصمیم‌گیری هستند و افراد دیگر می‌توانند مشورت بدهند، اما اگر اختلافات و رقابت‌ها و مسائلی مبتنی بر این باشد که مرکز استان را از توسعه خارج کند و کانون‌هایی خارج از مراکز تصمیم‌گیری شکل دادند برخورد و به مردم معرفی می‌کنیم.

نوبخت یکی از دلایلی که مرکز استان کمتر به شرایط مطلوب رسیده است را حضور برخی افرادی دانست که خود را قیم می‌دانند و اعلام کرد که ما قیمی نداریم؛ دو نماینده داریم که مردم به آنها رای دادند و همه باید به رای مردم تمکین کنیم.

رئیس شورای اداری شهرستان ساری ادامه داد: اگر کسانی به دنبال رقابت‌های اجتماعی و سیاسی هستند اشکالی ندارد، اما نمی‌توانند گسست انجام داده و دخالت‌های بی‌مورد داشته باشند؛ البته ما هم باید هوشیار و بیدار باشیم، ظرفیت‌ها را بشناسیم و از آنها درست استفاده کنیم.

نوبخت بار دیگر تأکید کرد: شب‌نشینی و محافلی که بخواهد منجر به عقب نگه‌داشتن ساری از توسعه شود فایده‌ای ندارد لذا ما با گفتگو، اشتراک نظر، و بازکردن در‌ها به روی همه جریان‌ها به توسعه خواهیم رسید.

وی در بخش پایانی سخنان خود هفته کتاب و کتابخوانی را تبریک گفت، از همکاری مدیران، شهرداران، شوراها، دهیاران و بخشداران در برگزاری باشکوه هفته مازندران قدردانی کرد.

فرماندار ساری، از مطالبه بخش کشاورزی و باغداری شهرستان ساری برای برگزاری جشنواره مرکبات در رودپی جنوبی گفت و اظهار امیدواری کرد که این جشنواره با هدف رونق اقتصادی ساری در حوزه مرکبات برگزار شود.

نوبخت همچنین با اشاره به انتصابات صورت گرفته که بعضا بدون هماهنگی بوده است، گفت: به دنبال مداخله در انتصابات نیستیم، اما هماهنگی با نمایندگان و مجموعه فرمانداری سرعت کار و کمک به فرد منتخب در پیشبرد اهداف را افزایش می‌دهد.

تسلیت ایام فاطمیه

به گزارش آوای خزر، در ابتدای جلسه، حجت‌الاسلام جبارزاده امام جمعه کیاسر با اشاره به فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: ایشان یک دختر، مادر و همسر نمونه بودند به این دلیل که ایمان قوی داشتند و پیوسته خود را در محضر خداوند می‌دیدند.

وی با بیان اینکه تقوا و انجام آنچه مورد رضای خداوند است به ویژه باید از سوی مسئولان رعایت شود، به احادیثی از حضرت زهرا (س) در این خصوص و همچنین ولایت‌مداری و اتکا و امید به خدا برای نیل در مسیر خدمتگزاری گفت.

ساری و ۱۸ هزار عضو کتابخوان

همچنین علیزاده رییس کتابخانه‌های عمومی ساری، اظهار کرد: ۱۳ باب کتابخانه با ۱۸ هزار عضو و ۲۵۷ هزار نسخه کتاب در این شهرستان داریم و در نیمه نخست امسال، ۶۳ هزار جلد کتاب از کتابخانه‌های ساری امانت گرفته شده است.

علیزاده با اشاره به برگزاری دهمین دوره جشنواره ملی روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب، یادآور شد که مهدی رضایی مسئول کتابخانه امام حسین (ع) روستای اسبوکلا ساری در دهمین جشنواره ملی روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب در بین ۱۲ برگزیده ملی بودند و البته در سال‌های گذشته نیز برگزیدگانی از کردخیل و عرب‌محله داشتیم.

وی ادامه داد: در جهت تجلیل از نویسندگان مازندران و به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نیز ۱۳ عنوان کتاب در حوزه هنری رونمایی شد و در این هفته کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های کتابخوان، مسابقات کتابخوانی، و برگزاری جشن کتاب و کودک را خواهیم داشت که تاکنون در روستا‌های عرب‌محله و کیاسر برگزار شده است.

علیزاده اظهار امیدواری کرد که کتابخانه خیرساز با نام مرحوم دامادی نیز به‌عنوان یکی از کتابخوانه‌های سبز زودی به بهره‌برداری برسد.

سرشماری در ۴۱۷ روستای و آبادی ساری

در ادامه، علوی رییس جهاد کشاورزی ساری با اشاره به سرشماری کشاورزی در این شهرستان که از ۱۲ آبان‌ماه آغاز شده است، گفت: فعالیت‌های ۹گانه کشاورزی از جمله باغی، نوقان‌داری، دام سبک و سنگین، زنبورداری، پرورش مرغ و ماهی و ماکیان و ... در حال انجام است.

وی اعلام کرد: این سرشماری محرمانه است و در مرکز آمار ثبت و درج می‌شود، ۶٠ نفر برای سرشماری کشاورزی در ۴۱۷ روستا و آبادی به‌کارگیری شدند که ۳۵ نفر آمارگیر و ۱۲ نفر آنها کارشناس و تعدادی نیز ناظر هستند.

زمستان ۱۴۰۳ چهار درجه سردتر از سال قبل

در این جلسه، اصغری رییس برق ساری با اشاره به افزایش مصرف گاز در استان با توجه به افزایش چهار درجه‌ای سرمای هوا در زمستان امسال برابر پیش‌بینی هواشناسی، افزود: کشور با میزان ذخایر سوخت نیروگاهی به دلیل کاهش ۴۳ درصدی گازوییل در تیر و مرداد مواجه شده است که در این شرایط یا باید مازوت بسوزانیم و یا به سمت خاموشی‌های منظم و برنامه‌ریزی و با اطلاع قبلی برویم. زمستان سردی را داریم.

وی ادامه داد: بیش از ۹٠ درصد برق در نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود که می‌توانند از گاز استفاده کنند، با توجه به سیاست‌های دولت در پی مطالبات مردمی مبنی بر استفاده از گاز به جای مازوت در نیروگاه‌ها، خاموشی‌های منظم اعمال شده است.

به گزارش آوای خزر، در ششمین نشست شورای اداری شهرستان ساری دو نماینده ساری و میاندورود در سخنانی بر وفاق و همدلی جهت رفع مشکلات و رسیدن به توسعه مطلوب و مورد نظر تاکید کردند و البته انتقاداتی داشتند که اخبار آن را می‌توانید در همین پایگاه خبری تحلیلی دنبال کنید. 

انتهای پیام/۱۰۰۱/

خبرنگار: آزاده بابانژاد | دبیر: آزاده بابانژاد
نظرات شما
آخرین اخبار