دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۴۴۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۷
به همت انجمن محیط زیستی "سبز زاغمرز"

ساحل میانکاله پاکسازی و درختکاری شد + فیلم و عکس

ساحل میانکاله پاکسازی و درختکاری شد + فیلم و عکس
به مناسبت هفته درختکاری، به همت انجمن محیط زیستی "سبز زاغمرز" و با هدف مشارکت جامعه و دولت محلی؛ ساحل میانکاله پاکسازی و درختکاری شد.

به گزارش آوای خزر، انجمن دوستداران محیط زیست "سبز زاغمرز" یکی از انجمن‌های فعال و تخصصی حوزه محیط زیست در مازندران و کشور، بر اساس فراخوانی که به مناسبت هفته درختکاری مبنی بر درختکاری و پاکسازی ساحل میانکاله با حضور مسئولان، تشکل‌ها و دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی داده بود، روز پنج‌شنبه را به برگزاری این برنامه در ذخیره‌گاه زیست کره میانکاله اختصاص داد.

به گفته جمال ابوطالبی رئیس انجمن دوستداران محیط زیست سبز زاغمرز، حضور مسئولان استانی و شهرستانی از ادارات و سازمان‌های محیط زیست، منابع طبیعی، پایگاه دریابانی، پاسگاه انتظامی امیرآباد، محیطبانی میانکاله و همچنین نمایندگان دامداران و صیادان و معتمدین منطقه و ذی‌نفعان و تشکل‌های محیط زیست و منابع طبیعی به میزبانی انجمن دوستداران محیط زیست سبز زاغمرز در کنار هم با هدف دستیابی به یک تجربه موفق از مشارکت جامعه محلی و دولت محلی در توسعه پایدار، برگزار شد.

او با اعلام اینکه در این رویداد محیط زیستی و اجتماعی - فرهنگی بیش از دویست اصله نهال کاشته شد، اظهار امیدواری کرد خیر و ثمر و برکت آن برای حفظ محیط زیست و حراست از عرصه‌های طبیعی میانکاله باشد.

به گزارش خبرنگار ما، میانکاله این ذخیرگاه زیبای بیوسفر در پهنه ۶۸ هزار و ۸۷۰ هکتاری خود، ۲۰۷ گونهٔ گیاهی از ۴۶ تیره‌ی شناسایی‌شده را در دل خود جای داده است. ۱۷ گونه آن اعم از آب‌زی، شن‌دوست و شورپسند از درختان و درختچه‌ها هستند.

این گیاهان در جای‌جای زیست‌کره میانکاله پراکنده‌اند، جنگل بزرگ انار وحشی در وسعت بیش از ۱۲ هزار هکتار که البته قسمتی از آن در آتش‌سوزی‌های عمدی از بین رفته است بخشی بی‌نظیر از شبه جزیره میانکاله است که محل تأمین غذا و لانه‌سازی پرندگان به شمار می‌رود. سازیل، ازگیل، داغداغان، علف شور، جگن، علف هفت‌بند و سپیدار از جمله درختان بومی این پناهگاه حیات وحش در حاشیه جنوبی بزرگترین دریاچه جهان است.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

 

خبرنگار: آزاده بابانژاد | دبیر: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار