دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
در نشست مدیرعامل بیمه سلامت با استاندار مازندران بررسی شد

بررسی وضعیت بیمه سلامت در مازندران؛ تأکید بر ارتقای خدمات بیمه‌ای

بررسی وضعیت بیمه سلامت در مازندران؛ تأکید بر ارتقای خدمات بیمه‌ای
در دیدار مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با استاندار مازندران، آخرین وضعیت بیمه درمانی استان، حمایت‌های بیمه‌ای از مردم و راهکار‌های ارتقای خدمات سلامت بررسی شد.

سعید منصوری- آوای خزر: در دیدار دکتر محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با دکتر مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، وضعیت بیمه درمانی در استان و حمایت‌های بیمه‌ای از مردم بررسی شد.

این نشست با حضور دکتر رضا محمودی، معاون پارلمانی، حقوقی و معاونت علمی ریاست جمهوری، دکتر حسین رنجبران، مدیرعامل آتیه‌سازان کشور، و دکتر ذوالفقار تقوی، سرپرست اداره کل بیمه سلامت مازندران، در دفتر استاندار برگزار شد و بر ضرورت بهبود خدمات بیمه‌ای و تسهیل دسترسی مردم به خدمات درمانی تأکید شد.

استاندار مازندران: ارتقای خدمات بیمه‌ای اولویت ماست

دکتر مهدی یونسی رستمی در این دیدار، تأمین امنیت بهداشتی و سلامت مردم مازندران را از اولویت‌های اصلی استان دانست و گفت: "توجه ویژه دولت به بیمه سلامت، زمینه دلگرمی مردم را فراهم کرده است. امیدواریم با بهبود کیفیت خدمات، گام‌های مؤثری در حوزه سلامت برداریم. "

وی همچنین بر ضرورت تعرفه‌گذاری مناسب خدمات سلامت تأکید کرد و افزود: "تعرفه‌گذاری صحیح، ضمن افزایش انگیزه ارائه‌دهندگان خدمات سلامت، دسترسی مردم به خدمات بهداشتی را بهبود می‌بخشد و به ارتقای سلامت جامعه کمک می‌کند. "

اقدامات دولت در حوزه بیمه سلامت

استاندار مازندران، تأسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و تأمین مالی مناسب آن را از اقدامات مثبت دولت دانست و گفت:

  بیمه رایگان پنج دهک نخست جامعه

  پوشش درمان ناباروری

  ایجاد صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج

  اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک

از جمله مهم‌ترین اقدامات دولت در حوزه بیمه سلامت است.

این نشست بر توسعه خدمات بیمه‌ای، افزایش پوشش بیمه‌ای، بهبود کیفیت خدمات درمانی و ارتقای نظام سلامت تأکید داشت.

انتهای پیام/

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار