دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶

تشخیص خونریزی مغزی به کمک هوش مصنوعی

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که یک نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند خونریزی مغزی را با دقت یک انسان تشخیص دهد.

تشخیص خونریزی مغزی به کمک هوش مصنوعیبه گزارش آوای خزر، یک نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند خونریزی مغزی را روی اسکن اشعه ایکس تشخیص دهد و به تشخیص سکته، آسیب‌های سر و پارگی رگ‌های خونی کمک کند. این نرم‌افزار در یک بررسی توانست نشانه‌های خونریزی در سر را با دقت یک رادیولوژیست تشخیص دهد.

اگرچه رایانه‌ها هنوز نمی‌توانند جایگزین پزشکان شوند اما یکی از حوزه‌هایی که در آن امکان پیشرفت دارند، شناسایی نشانه‌های بیماری از روی تصاویر است. نرم‌افزار می‌تواند از روی تصاویر، لکه‌هایی را که سرطان‌زا به نظر می‌رسند و آسیب‌های چشمی ناشی از دیابت را با دقتی شبیه به انسان تشخیص دهد.

"ایستر یاه"(Esther Yuh)، پژوهشگر "دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو"(UCSF) و همکارانش، برنامه‌ای ابداع کرده‌اند که می‌تواند تصاویر سی‌تی اسکن سر بیماران را تحلیل کند.

یاه گفت: اگر کسی با نشانه‌های آسیب مغزی از جمله گیجی یا سرگیجه به بیمارستان مراجعه کند، معمولا یک تصویر سی‌تی اسکن از سر او تهیه می‌شود اما سیاه و سفید بودن تصویر، شناسایی ناحیه کوچکی که در حال خونریزی است را برای پزشکان دشوار می‌کند.

پژوهشگران ابتدا یک نرم‌افزار موسوم به "PatchFCN" را با حدود ۴۴۰۰ تصویر سی‌تی اسکن آموزش دادند. آنها نرم‌افزار را روی ۲۰۰ تصویر که به صورت تصادفی انتخاب شده بودند، آزمایش کردند و هوش مصنوعی توانست با دقت یک رادیولوژیست‌، تصاویر را تحلیل کند.

یاه ادامه داد: شاید این نرم‌افزار بتواند سرعت کار پزشکان را در تشخیص افزایش دهد اما تصاویر باز هم باید مورد بررسی یک انسان قرار بگیرد. ما باید این نرم‌افزار را در آزمایش‌های بالینی نیز بررسی کنیم تا عملکرد آن را بهبود ببخشیم.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/1000

 

 
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار