
به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، سید علی قاسمی بعد از ظهر امروز در آیین رونمایی از مجموعه کتب هشت جلدی پیشدبستانی آموزش و پرورش مازندران اظهار کرد: اجماع صاحبنظران حوزه اجتماعی بر این است که توسعه پایدار و اقتصاد توسعه پایدار از آموزش کودکان آغاز میشود و آنها سرمایههای انسانی هستند.
وی با بیان اینکه دولت برای همه دانشآموزان حتی در دورافتادهترین مناطق و بعضاً با یک دانشآموز نیز برنامه دارد، افزود: در سال گذشته 9 مدرسه تک دانشآموز ، 68 مدرسه کمتر از 4 دانشآموز و 123 مدرسه کمتر از 10 دانشآموز در مازندران داشتیم و حتی همکاران آموزش و پرورش با رصد سامانه «سناد»، دانشآموزانی را که به مقاطع بالاتر تحصیلی نرفتند را شناسایی و آنها را به کلاسهای درس بازگرداندند تا از تحصیل بازنمانند.
** تعطیل نکردن مدارس زیر حد نصابمدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه در سال گذشته توانستیم تمام نوآموزان مناطق محروم را زیر پوشش قرار دهیم، بیان کرد: امسال نیز باوجود مشکلات مالی، همین روند ادامه یافت و با اینکه دستورالعمل ابلاغی مبنی بر عدم فعالیت مدارس زیر 7 دانشآموز بود اما مدارس زیر حد نصاب را تعطیل نکردیم.
این مسئول با تأکید بر اینکه والدین باید دانشآموزان را در نزدیکترین مدرسه محل سکونت ثبتنام کنند، افزود: برخی خانوادهها به این موضوع توجه ندارند و به همین دلیل در برخی مدارس، شاهد کلاسهای پُرتراکم و در برخی دیگر نیز کلاسهای کمتراکم و یا خالی داریم، لذا خانوادهها باید برحسب جغرافیای محل سکونت، نسبت به ثبتنام فرزندان خود اقدام کنند تا آنها بتوانند به موقع در کلاس حاضر شوند و والدین نیز متحمل هزینههای اضافی نشوند.
** توزیع عادلانه منابعقاسمی با بیان اینکه تقسیم عادلانه منابع را در دستور کار خود قرار دادیم، خاطرنشان کرد: برای مجموعه آموزش و پرورش مازندران، منطقه«اشکور» رامسر تا «یانهسر»بهشهر با هم تفاوتی ندارند و اکنون با توزیع عادلانه منابع میبینیم که بلده نور رتبه دوم آموزشی کشور را دارد.
وی با اعلام اینکه آموزش و پرورش مازندران را با یک میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم، اظهار کرد: باوجود مشکلات مالی اما برای ارتقای سطح آموزش تلاش شد، برای کیفیتبخشی و فعالیتهای مدارس و شرکت دانشآموزان در المپیادها هزینههای خوبی در نظر گرفتیم، برای آموزش معلمان نیز، 68 ساعت آموزش در سال 93 به 112 ساعت در سال 95 افزایش یافت.
** ساماندهی بوفههای مدارس مدیرکل آموزش و پرورش مازندران درباره بوفههای مدارس با اعلام اینکه گویا در این زمینه منافع برخیها به خطر میافتد! گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران به بوفههای مدارس سر و سامان دادیم تا مواد غذایی مانند ساندویچ که احتمال آلودگی در آنها میرفت، توزیع نشود.
این مسئول با اشاره به وجود 40 هزار نفرساعت نیروی مازاد در آموزش و پرورش مازندران، افزود: در سال گذشته، 500 نفر نیروی مازاد را به صورت حقالتدریس جذب کردیم.
** عدم جابجایی مدیران بصورت مخفیانه قاسمی در پاسخی سؤالی مبنی بر تغییر یا جابجایی مخفیانه مدیران در طول سال گذشته و جاری، اظهار کرد: این تغییرات براساس شاخصههای مد نظر وزارتخانه انجام شد و سیاسی نبوده است، همچنین هیچ مدیری بصورت مخفیانه تغییر نیافت و همه آنها از این تغییرات اطلاع داشتند.
وی درباره اینکه قرار بود یکی از شرکتها در بخش پوشاک مدارس وارد عمل شود، تصریح کرد: به دلیل برخی مسائل، هیچ قرادادی با این شرکت بسته نشد و باتوجه به اینکه 20 هزار دانشآموز نیازمند در مازندران داریم؛ اگر این کار صورت میگرفت آموزش و پرورش میتوانست بخش مهمی از پول حاصل از فعالیتهای این شرکت را برای دانشآموزان نیازمند هزینه کند اما برخیها مسائل حاشیهای ایجاد کردند و نگذاشتند این مهم انجام شود.
** کسب 39 رتبه زیر 100 توسط دانشآموزان کنکوری مازندرانقاسمی درباره رتبههای کنکور سراسری 95-96 گفت: سال گذشته دو رتبه زیر 10 و امسال یک رتبه زیر 10 داشتیم، رتبه زیر 100 نیز در سال گذشته 27 و امسال به 39 نفر رسید، در رتبههای زیر 1000 نیز سال گذشته 257 و امسال 300 دانشآموز داشتیم.
دبیر شورای آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه تعداد دانشآموزان غیردولتی قبل از دولت تدبیر و امید 14.6 درصد بود و اکنون به 21 درصد رسیده است، تصریح کرد: این میزان، دو برابر میانگین کشوری است.
وی با بیان اینکه امسال در نظر داریم تا نظارت همه جانبه بر مدارس غیردولتی در حوزههای آموزشی، اداری، حقوق و بیمه معلمان، کیفیت ساختمان و ... انجام شود، افزود: 190 مدرسه غیردولتی مورد تأیید سازمان نوسازی قرار نگرفت و با موافقت استانداری به آنها مهلت دادیم تا مشکلات خود ظرف یکسال حل کنند.
** 13 مورد شکایت در 6 ماه نخست سالجاریمدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه در 6 ماهه ابتدای سالجاری حدود 36 درصد تخلفات و شکایات در آموزش و پرورش نسبت به سال 94 کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: این کاهش آمار به دلیل سیاستهای مناسب و نظارت جدید در حوزه شهرستانها و استانها بود بطوری که حدود 2 هزار و 500 مورد نظارت حضوری در مدارس داشتیم.
قاسمی گفت: در 6 ماهه گذشته 13 مورد شکایت به سامانه آموزش و پرورش وارد شد که 5 مورد قابل رسیدگی نبود و بقیه آنها شامل 3 مورد اداری ، دو مورد مالی ، دو مورد پرورشی و یک مورد نیز آموزشی بود که از آنها دو مورد به حق و 11 مورد نیز شاکیان حقی نداشتند و پاسخ آنها را دادیم.
وی در پایان اظهار داشت: در طول سال گذشته نیز 24 مورد شکایت در سامانه بازرسی آموزش و پرورش مازندران ثبت شده بود که 22 مورد ارتباطی به آموزش و پرورش نداشت.
انتهای پیام/