به گزارش آوای خزر، حبیباله طالبی با بیان اینکه همکارانم در تمامی بخشهای معاونت دریایی سعی دارند در کنار کارهای روزانه ابداعات و تفکرات جدیدی را وارد سیستم کنند، اظهار داشت: مطالعه موضوعاتی ازجمله مستندسازی تجربیات راهنمایان، بررسی وضعیت فنی و ایمنی شناورهای ورودی به بندر امیرآباد ، آسیبشناسی علل خرابی کشتیها در حین عملیات، راهنمایی، بررسی و ارائه راهکار عملی جهت شناسایی و ردیابی شناورهای غیر کنوانسیونی در محدوده آبهای سرزمینی کشور بخشی از پروژههای مطالعاتی هستند که کارشناسان و متخصصان معاونت دریایی در دستور کار خود دارند.
وی با تأکید بر حمایت از شرکتهای دانشبنیان در راستای ارتقای توانمندی تولید داخلی از نصب و تست چراغ دریایی ساخته شده توسط جوانان نخبه یکی از شرکتهای دانشبنیان کشور در بندرامیرآباد خبر داد.
معاون دریایی بندر امیرآباد با اعلام اینکه در آینده نزدیک تمامی خدمات و عملیات دریایی به سوی الکترونیکیشدن و هوشمندسازی سوق پیدا خواهد کرد ، افزود: بهکارگیری نرمافزار openCPN در سیستمهای اداری جهت سهولت کار کارشناسان مرتبط با فعالیتهای دریایی بر روی نقشه، نصب و راهاندازی سیستم گیرنده و فرستنده شناسایی خودکار AIS و ایجاد سرور مجازی جهت اطلاعات گرفته شده در شبکه بندر، استفاده از بخش dredgepack نرمافزار hypack و نصب سیستم ثبت و پایش حجم لای بارگیری شده در لایروبی، بخشی از اقدامات انجامشده در حوزه دریایی است.
"اجرای مانور مشترک جستجو ، نجات و مقابله با آلودگی آب دریا با بندر نوشهر در روز ملی دریای خزر، مانور منطقهای پدافند غیرعامل در هفته پدافند غیرعامل با همکاری سایر ارگانها و اجرای ۳ مرحله مانور جستجو ، نجات و مقابله با آلودگی آب دریا در بندرامیرآباد از دیگر اقدامات بندر امیرآباد است".

وی همچنین اعلام کرد: بندر امیرآباد در دیماه 98 میزبان مانور ملی جستجو و نجات و مقابله با آلودگی آب دریاست.
طالبی درباره عملکرد سال جاری این بندر بیان کرد: در ۸ ماهه منتهی به آبانماه، بیش از ۶۴۰ فروند شناور در اسکلههای بندرامیرآباد پهلو گرفتند و تاکنون ۳۰۰ شناور اعم از تفریحی، صیادی، ملکی و ... توسط اداره امور دریایی به ثبت رسیده است.
معاون دریایی بندرامیرآباد از نوبتدهی هوشمند براساس استاندارد های خستگی و محدودیت طول و آبخور کشت ، نظارت حاکمیتی برخط امور دریایی سازمان بر فعالیت راهنمایی بنادر، استانداردسازی عملیات با در نظر گرفتن شرایط تاثیرگذار محیطی بر نیروی انسانی و عملیات به تفکیک بنادر، مدیریت ایمنی از طریق نظارت بر اجرای استاندارد و قوانین مدون و ارزیابی عملکرد راهنمایان به منظور ارتقای سطح دانش آنها، در قالب اجرای طرح "معماری فرایند عملیات راهنمایی" در آینده نزدیک خبر داد.
این مسئول اعلام کرد: حدود ۷ میلیون مترمربع از مساحت آبهای بنادر امیرآباد و نکا به تناوب توسط کارشناسان هیدرگرافی شده است و در ۱۸ ماه گذشته ۲۸۴ هزار و ۸۱۱ مترمکعب لای از حوضچهها و کانالهای دسترسی برداشت شده است که با توجه به رژیم رسوبگذاری غرب به شرق دریای خزر، کار بزرگی محسوب میشود.
وی در پایان از دغدغه معاونت دریایی در اشاعه فرهنگ ایمنی گردشگری و حفاظت محیط زیست دریایی و تبدیل آن به فرهنگ عمومی گفت و اینکه حضور کارشناسان دریایی بندرامیرآباد در مدارس و سواحل تحت حاکمیت این بندر به خصوص در روزهای اجرای طرح گردشگری دریایی و ارائه پاورپوینت و فیلمهای معرفی بندر، ارائه بروشور آموزشی و معرفی تجهیزات امداد و نجات دریایی، از اقدامات صورتگرفته در این راستاست.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1354