به گزارش آوای خزر، امروز شنبه ( ۲۲ آبان ۱۴۰۰) در حدود ساعت ۱۴ قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (امامی) به ۱۲ میلیون و ۷۱۹ هزار تومان رسید که قیمت آن نسبت به آخرین روز کاری در هفته گذشته ۱۷۱ هزار تومان افزایش یافت. افزایش قیمت دلار و اونس جهانی طلا دوعامل موثر در این افزایش قیمت بودند.
اما امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با قیمت ۱۲ میلیون و ۵۵۲ هزار تومان معامله شد که نسبت به روز کاری گذشته قیمت آن ۱۰۴ هزار تومان گرانتر شد.
نیمسکه بهار آزادی نیز با قیمت ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد که قیمت آن نسبت به روز کاری گذشته ۵۰ هزار تومان گرانتر شد.
ربعسکه بهارآزادی نیز امروز با قیمت ۳ میلیون و ۸۶۰ هزار تومان معامله شد که قیمت آن نسبت به آخرین روز کاری گذشته ۱۰ هزار تومان افزایش یافت.
قیمت هر سکه یک گرمی نیز به ۲ میلیون و ۳۵۵ هزار تومان رسید که قیمت آن نسبت به روز کاری گذشته ۵ هزار تومان گرانتر شد.
قیمت هرگرم طلای ۱۸ عیار نیز به یک میلیون و ۲۷۷ هزار و ۱۰۰ تومان رسید که نسبت به روز کاری گذشته ۱۶ هزار و ۱۰۰ تومان افزایش یافت.
امروز قیمت اونس جهانی طلا نیز ۱۸۶۴ دلار اعلام شد.