دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۷

کدام خانه ها و خودروها در سال 99 مشمول مالیات می شوند؟

کاهش درآمدهای نفتی به دلیل تحریم ها باعث شد تا دولت برای جبران این کاهش، به درآمدهای مالیاتی رو بیاورد. یکی از راهکارهای افزایش درآمدهای مالیاتی در سال آینده تعریف پایه های مالیاتی جدید بوده است.

به گزارش آوای خزر،در آبان ماه سال گذشته بود که رسماً تحریم های نفتی علیه کشورمان اعمال شد. هر چند در آن برهه آمریکا هشت کشور را از تحریم های نفتی ایران به مدت شش ماه معاف کرد اما این معافیت ها در اردیبهشت ماه سال جاری به پایان رسید و تمدید نشد.
به گزارش تابناک اقتصادی، اعمال تحریم های نفتی که با هدف به صفر رساندن صادرات ایران صورت گرفت باعث شد تا درآمدهای نفتی ایران و متعاقب آن درآمدهای دولت به شدت کاهش یابد. این موضوع باعث شد تا دولت به فکر تامین درآمدهای خود از سایر منابع باشد. از همین رو محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه طی مصاحبه ای در مورخه 17 مهر ماه سال جاری گفت: سه منبع جایگزین نفت خواهد شد؛ ما از حجم قابل توجهی از یارانه‌های پنهانی که در حامل‌های انرژی وجود دارد می‌توانیم استفاده کنیم و بخش دیگر که عمده کار ما است مالیات‌ها است. بخش دیگر از درآمدهای جایگزین نفت نیز از محل مولدسازی به دست می‌آید که آن نیز به تصویب رسید.


بنابراین همان گونه که رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد، در لایحه بودجه 99 تمرکز دولت بیشتر بر افزایش درآمدهای مالیاتی بود. به همین منظور دولت و مجلس سعی کردند به نوعی از سه طریق درآمدهای مالیاتی را افزایش دهند، که این سه طریق عبارت بودند از تعریف پایه های مالیاتی جدید، جلوگیری از فرارهای مالیاتی و کاهش معافیت های مالیاتی.
یکی از پایه های مالیاتی جدید که برای سال آینده در لایحه بودجه تعریف شد، مالیات ستانی از برخی خودروها و خانه ها بود. حالا پرسش این است که دولت از چه خانه ها و خودروهایی قرار است در سال آینده مالیات بگیرد؟
چه واحدهای مسکونی و خودروهایی در سال 99 مشمول مالیات شده اند؟
در لایحه بودجه سال 99 واحدهای مسکونی با ارزش بیش از 10 میلیارد تومان به شرح زیر مشمول مالیات بر دارایی (سالانه) شده اند:
1- نسبت به مازاد 10 میلیارد تومان تا 15 میلیارد تومان نرخ مالیات یک در هزار
2- نسبت به مازاد 15 میلیارد تومان تا 25 میلیارد تومان نرخ مالیات دو در هزار
3- نسبت به مازاد 25 میلیارد تومان تا 40 میلیارد تومان نرخ مالیات سه در هزار
4- نسبت به مازاد 40 میلیارد تومان تا 60 میلیارد تومان نرخ مالیات چهار در هزار
5- نسبت به مازاد 60 میلیارد تومان به بالا نرخ مالیات پنج در هزار
همچنین عنوان شده است که انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین دارای شماره انتظامی شخصی، با ارزش 700 میلیون تومان و بیشتر بر اساس ارزش روز خودرو مشمول مالیات هستند که نرخ مالیات 0.2 درصد در نظر گرفته شده است.
البته اعلام شده است که موارد زیر مشمول این مالیات نمی شوند و معاف هستند:
1- واحدهای مسکونی در حال ساخت
2- واحدهای مسکونی و خودروها در سال تملک
3- خودروهای متعلق با اشخاص موضوع ماده 2 قانون مالیات های مستقیم با اصلاحات و الحاقات بعدی (یعنی وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی، دستگاه‌هایی که بودجه آنها به وسیله دولت تامین می‌شود، شهرداری‌ها و بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی دارای مجوز معافیت از طرف حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری).
4- خودروهای تولیدشده و مونتاژ داخل، پیش از فروش توسط کارخانجات سازنده و مونتاژکننده
5- خودروهای واردشده، پیش از فروش توسط نمایندگان رسمی
در لایحه بودجه 99 اعلام شده است که کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلفند مالیات سالانه مربوط به هر یک از واحدهای مسکونی و خودروهای مشمول تحت تملک خود و افراد تحت تکفل را حداکثر تا پایان بهمن ماه سال 1399 پرداخت نمایند. تعویض پلاک خودروها و ثبت نقل و انتقال املاکی که به موجب این بند برای آنها مالیات وضع شده، پیش از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال شامل مالیات بر دارایی، نقل و انتقال قطعی و اجاره ممنوع است.
گفتنی است که کلیه موارد فوق الذکر در حالی سال آینده اجرایی خواهد شد که شورای نگهبان این موارد را تایید کند.

انتهای پیام/1005

 

 
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار