دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۵۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
رئیس پلیس آگاهی مازندران:

۱۵۶ قاپ‌زن و سارق خشن در دام پلیس مازندران

۱۵۶ قاپ‌زن و سارق خشن در دام پلیس مازندران
رئیس پلیس آگاهی مازندران از دستگیری ۱۵۶ سارق خشن و قاپ‌زن در سطح کشور طی سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: ارزش اموال مکشوفه از این سارقان بیش از ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش آوای خزر، سرهنگ کارآگاه علی قیصری، رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح‌های ویژه برای افزایش کشف و کاهش وقوع سرقت‌های قاپ‌زنی در سطح استان، موضوع شناسایی و برخورد با سارقان خشن در دستور کار شبانه‌روزی کارآگاهان پلیس آگاهی مازندران و شهرستان‌های تابعه قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در سال گذشته با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، فنی و عملیاتی، موفق به شناسایی و دستگیری متهمان در مخفیگاه‌هایشان در سطح استان و سایر استان‌ها شده و بخش قابل توجهی از اموال سرقت‌شده را نیز کشف کردند.

 کشف ۲۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در مازندران

قیصری با اشاره به موفقیت پلیس در سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: در این مدت، کارآگاهان پلیس آگاهی و تجسس انتظامی استان توانستند ۱۵۶ سارق خشن و قاپ‌زن را در سطح کشور شناسایی و دستگیر کنند. ارزش اموال مکشوفه، اعتراف‌شده و مستند این سارقان بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

رئیس پلیس آگاهی مازندران در ادامه این اقدام را در پیشگیری از وقوع سرقت‌های خشن در سطح استان مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را بی‌درنگ از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار