دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۷

خواص زرشک

زرشک یک آنتی‌اکسیدان قوی است که می‌تواند به کاهش قند خون، درمان آکنه، رفع عفونت و التهاب و ... کمک کند.
آوای خزر/ زرشک، سالیان سال است که در طب سنتی برای درمان مشکلات گوارشی، عفونت‌ها و بسیاری از بیماری‌های پوستی کاربرد دارد.

ارزش غذایی زرشک

این میوه سرشار از کربوهیدرات، فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی است. خاصیت آنتی اکسیدانی زرشک می‌تواند به بهبود بیماری‌های قلبی کمک کند.

مواد مغذی زرشک

زرشک حاوی مواد معدنی مانند روی، منگنز و مس است که نقش مهمی در ایمنی و پیشگیری از بیماری‌ها دارند. رنگ قرمز روشن این میوه‌ ناشی از آنتوسیانین‌های موجود در آن‌ است که می‌تواند به سلامت مغز و قلب انسان کمک کنند.
بِربِرین موجود در زرشک به بدن در کاهش قند و کلسترول خون، سرعت پیشرفت سلول‌های سرطانی و مبارزه با عفونت‌ها کمک می کند.
زرشک
 

خواص زرشک

۱. کمک به کنترل دیابت

به طور خاص، انسولین هورمونی است که میزان قند خون را تنظیم می‌نماید. بربرین پاسخ سلول‌های بدن به هورمون انسولین را تنظیم کرده و به کاهش قند خون کمک کند.
محققان دریافتند که اثرات مفید بربرین بر قند خون و هموگلوبین A۱c (سنجش میانگین قند خون در ۳ ماه ) با دارو‌های مانند متفورمین قابل مقایسه است.
مصرف روزانه ۲ میلی‌گرم عصاره میوه زرشک خشک، سطح هموگلوبین A۱c را کاهش داده و قند خون را تا حد زیادی پایین می‌آورد. اما هنوز نمی‌توان به طور قطع در رابطه با اثرات مصرف زرشک تازه یا زرشک خشک اظهار نظر کرد.

۲. درمان اسهال

این خاصیت زرشک به دلیل غلظت بالای بربرین است که باعث کندی ترشح مدفوع از طریق روده می‌شود. در یک مطالعه بر روی ۱۹۶ بزرگسال مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر نشان داده شد که مصرف ۸۰۰ میلی‌گرم هیدروکلراید بربرین در روز، به طور معنا‌داری باعث کاهش دفعات اسهال و نیاز فوری به دفع می‌شود.
 

۳. محافظت در برابر سندروم متابولیک

سندروم متابولیک شامل افرادی است که حداقل سه مورد از عوامل مورد تهدید کننده سلامت بدن مانند چاقی، افزایش تری گلیسیرید، کلسترول HDL، فشار خون بالا و افزایش قند خون ناشتا را داشته باشند. نوشیدن حدود ۲۰۰ میلی‌لیتر آب زرشک در روز، شما را در مقابل سندروم متابولیک محافظت می کند.

۴. کمک به سلامت دندان

زرشک به جنگ عفونت ها می رود. بربرین به عنوان یک ماده ضدالتهابی قدرتمند عمل می‌کند. زرشک می تواند به درمان بیماری‌های التهابی دندان مانند ورم لثه که با ایجاد پلاک، تورم و سوزش لثه‌ها همراه است کمک کند. استفاده از ژل دندان زرشک به مدت ۲۱ روز به طور قابل توجهی باعث کاهش پلاک و ورم لثه می شود.

۵. مبارزه با سرطان

از آنجا که بربرین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند و می‌تواند باعث مرگ و جلوگیری از تکثیر سلول‌های سرطانی  شود.

۶. درمان آکنه

یکی دیگر از خواص زرشک کمک به درمان آکنه و جوش‌های پوستی است. به طور خاص، بربرین و سایر ترکیبات موجود در زرشک می‌تواند به مبارزه با التهاب و عفونت‌ها پوستی کمک کند.

۷. درمان آفت دهان

تحقیقات نشان می‌دهند که استفاده از ژل حاوی بربرین موجود در زرشک می‌تواند باعث کاهش درد، قرمزی و کوچک شدن زخم دهان افراد مبتلا به آفت شود.
برچسب ها: تغذیه ، خواص
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها