دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۸۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۶

بزرگ‌ترین سپر دفاعی در برابر کرونا

استرس، اضطراب، ناامیدی و... از مشکلاتی است که در این روزهای کرونایی گریبانگیر اکثر مردم است. مشکلی که علاوه بر ایجاد اختلال در زندگی روزمره می‌تواند سبب ضعف در سیستم ایمنی بدن و یا احساس افسردگی شود. اما چگونه می‌توانیم با غلبه بر استرس، سیستم ایمنی بدنمان را تقویت کرده و به سوی مهار کرونا حرکت کنیم؟

به گزارش ایسنا، پروفسور کرمی موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم با بیان اینکه ویروس کرونا قدرت سرایت زیادی دارد و برقراری ارتباطات باعث گسترش این ویروس می‌شود، گفت: به همین خاطر محدودیتهای زیادی در زندگی روزمره ایجاد شده است.

وی با تأکید بر اینکه در این شرایط حاد از تردد های غیرضروری خودداری کنیم، افزود: در حال حاضر خانواده‌هایی بابت این قضیه مصیبت زده شدند و عزیزان خود را از دست داده‌اند. ویروس کرونا ذرات درشتی دارد و به همین خاطر روی سطوح می‌نشیند. این ویروس در هوا معلق نمی‌ماند لذا مردم باید از تماس با سطوح خودداری کنند و یا در صورت تماس حتماً دست‌ها را با آب و صابون بشویند.

پروفسور کرمی اضافه کرد: کسانی که سرفه می کنند حتما از ماسک استفاده کنند و ترددها را در حد امکان کاهش دهند و حتی از منزل هم بیرون نروند.

وی در ادامه گفت: یکی از مشکلات فعلی ما در این شرایط استرس و اضطراب بالای بسیاری از خانم‌ها به خاطر ترس از مبتلا شدن به کرونا است غافل از اینکه استرس و اضطراب باعث ضعف سیستم ایمنی شده و بزرگ‌ترین سپر دفاعی در مقابل کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن آن هم با آرامش است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با اشاره به اهمیت اصول سبک زندگی سالم بیان کرد: مردم با تغذیه سالم، ورزش و تحرک، کاهش استرس با دعا و نیایش و خواب کافی می‌توانند سبک زندگی خود را سالم کنند.

چگونه استرس و اضطراب ناشی از کرونا را کنترل کنیم؟

موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم افزود:  علاوه بر تغذیه سالم، ورزش کردن به صورت مستمر سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و موجب سلامت جسم و سلامتی روح و روان انسان می شود. تمام دنیا متوجه شده که یک زندگی خوب و موفق تنها از راه انتخاب سبک زندگی سالم حاصل می شود.

پروفسور کرمی که در یک برنامه رادیویی صحبت می کرد، با اشاره به اینکه جامعه به شدت از ویروس کرونا در استرس و اضطراب به سر می برد بار دیگر تاکید کرد: مردم بدانند که اضطراب و استرس موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار