دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۸

روزهای کرونایی برای زنان باردار چگونه می گذرد؟

یک متخصص بیماری های عفونی زنان باردار را مستعد ابتلا به بیماری های ویروسی از جمله آنفلوآنزا و کرونا دانست و گفت: زنان باردار حتی الامکان از خانه خارج نشوند و در اجتماعات مردمی حضور پیدا نکنند.

به گزارش آوای خزر، دکتر سودابه آقاجانپور در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به روش های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در زنان باردار، اظهار کرد: زنان باردار در معرض خطر ابتلا به انواع بیماری ها هستند، زیرا ایمنی بدن آنان در دوران بارداری کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه زنان باردار در سه ماهه اول و دوم بارداری دچار نقص ایمنی سلولی می شوند، تصریح کرد: زنان باردار مستعد ابتلا به بیماری های ویروسی از جمله آنفلوآنزا و کرونا هستند لذا باید مراقبت های لازم را داشته باشند تا مبتلا نشوند.

این متخصص بیماری های عفونی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جامعه، خاطرنشان کرد: زنان باردار حتی الامکان از خانه خارج نشوند و در اجتماعات مردمی حضور پیدا نکنند. شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون نیز توصیه می شود.

آقاجانپور از زنان باردار خواست به سطوح دست نزنند و گفت: اگر در ارتباط با فرد مبتلا به کرونا هستید حتما از ماسک استفاده کنید و ماسک را هر چند ساعت یک بار تعویض کنید. اگر یکی از افراد خانواده کرونایی شد، با او ملاقات نداشته باشید.

وی با بیان اینکه زنان باردار بهتر است از خانه دارای فرد بیمار خارج شوند و در مکان دیگری اسکان پیدا کنند، افزود: زنان باردار باید تغذیه مناسب داشته باشند و از میوه جات و سبزی جات لازم و کافی استفاده کنند. همچنین مایعات فراوان در رژیم غذایی بارداری وجود داشته باشد.

این متخصص بیماری های عفونی خواستار پرهیز زنان باردار از مصرف غذاهای چرب شد و عنوان کرد: هر دو ساعت یک بار پنچره های خانه را باز کنید و بعد از چند ثانیه ببندید تا تهویه هوا صورت گیرد. اگر دچار کوچکترین علائم تنفسی شدید سریعا به پزشک مراجعه کنید.

آقاجانپور با بیان اینکه اقدامات حمایتی با در صورت لزوم بستری برای زنان باردار باید توسط پزشک تشخیص داده شود، اظهار کرد: زنان باردار باید بیشتر از سایر افراد نکات بهداشتی را رعایت کنند و سعی کنند به کرونا مبتلا نشوند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار