دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۵۷۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران:  

آینده اجتماعی و اقتصادی کشور در گرو جوانی جمعیت

آینده اجتماعی و اقتصادی کشور در گرو جوانی جمعیت
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران :توجه زنان به مسئله جوانی جمعیت یکی از موضوعات مهمی است که می‌تواند تاثیر زیادی بر آینده اجتماعی و اقتصادی کشور داشته باشد. 

به گزارش آوای خزر، ام‌البنین محمدی صبح امروز دوشنبه در جلسه هم‌اندیشی در حوزه بانوان با اشاره به اهمیت توجه به مسائل زنان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بر لزوم تقویت حمایت‌ها و توجه ویژه به نیازهای این قشر تأکید کرد. 

وی، ارتقای آگاهی عمومی، توسعه مراکز مشاوره و آموزش مهارت‌های زندگی به زنان را اقداماتی دانست که می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کند. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: توجه به زنان در حوزه‌های مختلف، از جمله اشتغال، مشاوره، آموزش و بهداشت، نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی ایفا می‌کند. با فراهم کردن فرصت‌های برابر و ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و توسعه زنان، می‌توانیم به بهبود وضعیت اجتماعی جامعه کمک کنیم. 

محمدی با تاکید بر توانمندسازی بانوان بی‌سرپرست، افزود: توانمند سازی گام‌ موثر برای بهبود وضعیت این گروه از زنان است و می‌تواند تأثیر چشمگیری در ایجاد استقلال اقتصادی و اجتماعی این قشر از جامعه داشته باشد. 

وی به موضوع جوانی جمعیت اشاره و ضمن تاکید بر اینکه بانوان دستگاه‌های اجرایی این قانون را مطالعه و فرهنگ‌سازی کنند، افزود: توجه زنان به مسئله جوانی جمعیت یکی از موضوعات مهمی است که می‌تواند تاثیر زیادی بر آینده اجتماعی و اقتصادی کشور داشته باشد. 

وی با اشاره به اینکه مازندران در شمار استان‌های سالمند قرار دارد و باید این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گیرد از مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان خواست تا برنامه‌های موثری را برای افزایش آگاهی و تشویق زنان به مشارکت در فرایند جوانی جمعیت فراهم کنند. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، همچنین گفت: بانوان دستگاه‌های اجرایی با تمرکز بر یک موضوع مشترک با همفکری و تعامل موضوع مورد را به سرانجام برسانند. 

محمدی به حمایت‌های دولت و برنامه‌های آینده استانداری مازندران برای گسترش اقدامات حمایتی از زنان اشاره کرد و گفت: اولویت ما در آینده، ایجاد برنامه‌های بیشتر برای توانمندسازی زنان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در استان است. 

وی در پایان از مدیران گذشته در حوزه امور بانوان و خانواده استانداری مازندران قدردانی کرد. 

انتهای پیام/

خبرنگار: زهرا شریفی | دبیر: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار