توصیههایی برای فصل مسافرت/
هشدارهای سرپرست پلیس آگاهی مازندران در قبل و حین سفر
سرپرست پلیس آگاهی مازندران از شهروندان خواست تا به نکات ایمنی و هشدارهای پلیسی در زمان سفر توجه کنند تا با آرامش خاطر به مسافرت بروند و با خاطرهای خوش از سفر بازگردند.

به گزارش آوای خزر، سرهنگ عبدالله رضوانی با بیان اینکه در تعطیلات نوروز برای آرامش شهروندان گشتیهای پلیس آگاهی در سطح شهر افزایش پیدا میکند و مجرمان سابقهدار نیز تحت نظر قرار میگیرند، گفت: البته در کنار این اقدامات پلیسی شهروندان باید به توصیهها و هشدارها نیز توجه داشته باشند.
وی افزود: استفاده از تجهیزات ایمنی، راههای ورود سارقان به خانه را سخت کرده و خطر دستبرد به منازل را کاهش میدهد.
سرپست پلیس آگاهی مازندران بیان کرد: در این ایام افرادی که قصد مسافرت دارند؛ پول، جواهرات و لوازم کوچک قیمتی را در خانه نگهداری نکرده و آنها را به افراد قابل اعتماد بسپارند. همچنین باید در مقابل پنجرهها به خصوص پنجرههایی که در طبقه پائین قرار دارند (و نورگیرها) حفاظ نصب کرد.
رضوانی برای شهروندان توصیههای دیگری نیز داشت که به شرح ذیل است:
* هنگام مسافرت موضوع را با همسایههای مورد اعتماد اطلاع دهید تا مراقب رفت و آمدها به خانه شما باشند. همچنین در صورت گم کردن کلید خانه نسبت به تعویض قفلها اقدام کنید.
* هنگام ترك اتومبيل از بسته بودن درها و شيشهها اطمينان حاصل نمائيد.
* در حين خريد وسايل در بازار و در مسافرت در شهرستانها، اتومبيل خود را در مكاني امن و حتيالمقدور در پاركينگهاي مطمئن پاركکرده و حتماً كليه درهاي آنرا قفل و از گذاشتن سوئيچ بر روي آن جداً بپرهيزيد.
* اتومبيل خود را حتي براي لحظة كوتاهي با موتور روشن ترك نكنيد.
* اگر در هنگام مسافرت در عيد نوروز به علت نقص فني نياز به هل دادن خودرو باشد ، اجازه ندهيد افراد ناشناس پشت فرمان بنشينند.
* به هنگام مشاهده تصادف يا نزاعهائي كه احتمال ساختگي بودن آنها وجود دارد، مراقب باشيد و اتومبيل خود را رها نكنيد.
* با اطمينان از اينكه فرزند خردسال شما در خودرو نشسته اتومبيل را رها نكنيد. چرا كه احتمال وقوع هر گونه حادثه ناگواري وجود دارد.
* هنگام ترك اتومبيل از بجاي گذاشتن سنـد، كارت و ساير اوراق شناسايي در داخل آن خودداري نمائيد. با اين كار ، سارقين براحتي قادر به انتقال خودرو به ساير استانها نخواهند بود.
* در مسافرتها براي استراحت شبانه در طول مسير ، از محلهاي مطمئن مانند ايستگاه هاي پليس ، زائرسرا ها و مانند آن استفاده کنيد از توقف و استراحت در محل هاي خلوت و غير ايمن خوداري نماييد.
* به خانواده آموزش دهيد قبل از شناسايي کامل افراد از باز کردن درب خانه خودداري نمايند.
* از باز کردن درب خانه براي افراد مشکوک که تحت عنوان مهمان، همسايه ، مامور تاسيساتي و خدماتي آب ، برق ، گاز و غيره و حتی مامورین انتظامی مراجعه ميکنند؛ قبل از شناسائی کامل خودداري نمائید.
* سارقين حرفهاي از محلهاي احتمالي نگهداري طلا و جواهرات و وجوه نقد اطلاع دارند ، لذا لازم است در هنگام ترک منزل آنها را به صندوق امانات مؤسسات معتبر بسپاريد.
* در زمان عزيمت به مسافرت منزل خود را به اشخاص مورد وثوق بسپاريد.
* از بازگو کردن برنامه سفر خود نزد افراد ناشناخته و غير مطمئن پرهيز نماييد.
* براي کليه دربهاي منزل از قفلهاي مناسب مانند قفل سوئيچي و قفل کتابي استفاده کنید.
* براي جلوگيري از سرقت منزل خود به روش توپيزني، توپي درب ورودي منزل خود را با بدنه درب هم سطح کنيد . در صورت عدم امکان ، لوله فلزي دور آن جوش دهيد.
* براي منزل خود از سيستمهاي هشدار دهنده و ضد سرقت استفاده کرده و در موقع مسافرت آنرا به يکي از مراکز پليس وصل کنيد .
* براي افزايش امنيت محل سکونت به ويژه مجتمع هاي مسکوني ، از نگهبان محله (شبگرد) مورد تاييد پليس استفاده نماييد.
* کليد منزل را در دسترس و اختيار افراد غير مطمئن قرار ندهيد.
انتهای پیام/ 1354