دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۱

تنقلاتی که در روزهای کرونایی نباید بخورید

یک متخصص تغذیه گفت: میزان شوری موجود در چیپس و پفک، سلامتی افراد را در معرض خطر قرار می‌دهد.

حسنی/ فرخوان انواع بیماری ها با مصرف چیپس/نقش چیپس در فراخوان بیماری های زمینه ای/

به گزارش آوای خزر، با توجه به اپیدمی ویروس کرونا باید توصیه های لازم برای تقویت سیستم ایمنی را جدی بگیریم که تغدیه سالم در این دوران نقش بسیار مهمی دارد. نمک زیاد موجود در پفک و چیپس باعث آسیب دیدن کلیه‌ها و تجمع آب در بدن و درنتیجه تورم بافت‌ها و افزایش فشار خون و سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود. همچنین استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفک منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

افزایش وزن و چاقی یکی از مهمترین عوامل در تضعیف سیستم ایمنی محسوب می شود که با توصیه های دوران اپیدمی کرونا و روزهای قرنطینه منطبق نیست.

نمک زیاد در تنقلات باعث افزایش فشار خون می‌شود

ضیاءالدین مظاهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و قائم مقام انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران اظهار کرد: چیپس نه تنها چاق کننده محسوب می‌شود، بلکه هر برگ سیب زمینی سرخ شده حاوی ۱۰ کیلو کالری که حاصل روغن‌های جوشیده شده حاوی ترانس، نمک و مواد سمی است و بسیار برای سلامتی خطرناک است.

او افزود: متاسفانه در تهیه و توزیع چیپس و پفک از تمام خواص روانشناسی و اشتها برانگیزی استفاده شده است. رنگ، طعم و میزان شوری باعث می‌شود سلامتی افراد را در معرض خطر قرار دهد. در کنار ورود این انرژ‌های کاذب؛ چاقی، فراخوان بسیاری از بیماری‌ها می‌شود. برای مثال نمک زیاد در این تنقلات باعث افزایش فشار خون می‌شود و در نهایت باعث بروز بیماری‌های قلبی و سکته‌های مغزی می‌شود.

 

متخصص تغذیه و رژیم درمانی مطرح کرد: رنگ و طعم‌های اضافه شده به این تنقلات ممکن است برای مصرف کننده به خصوص کودکان، ایجاد آلرژی و ناراحتی‌های پوستی را به همراه داشته باشد که در نهایت بیماری آسم را ایجاد می‌کند.

مظاهری گفت: باید توجه داشته باشیم این خطرات در مصرف پفک به مراتب بیشتر است؛ زیرا ممکن است پنیر‌های استفاده شده در این تنقلات به صورت کهنه، فاسد و قارچ زده باشد که می‌تواند ضرر مصرف بی رویه این مواد بی ارزش را افزایش دهد.

او توصیه کرد: در این روزها به مصرف آب و مرطوب نگه داشتن گلو توجه داشته باشید؛  تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف پفک تا ۹ برابر وزن خود، آب جذب می‌کند، بنابراین معده را پر کرده و منجر به بی‌اشتهایی می‌شود.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما