دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۰۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳

تشدید خرافات درمان آسم در همه‌گیری کرونا

خرافات و اعتقادات نادرست و غیرعلمی برای درمان و کنترل بیماری آسم از گذشته در بیشتر جوامع وجود داشته و موضوع جدیدی نیست، ولی در روزهای شیوع و اوج گرفتن کروناویروس، این نوع خرافات تشدیدشده و برخی افراد نیز در فضای مجازی به آن دامن می‌زنند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از روزنامه جام جم ،بیماری‌های تنفسی سومین علت مرگ‌ومیر در جهان است. آسم یکی از بیماری‌های تنفسی شایع در جمعیت اکثر کشورهاست. آلودگی هوای محیط زندگی، تغییرات آب‌وهوایی و تغییر سبک زندگی از مهم‌ترین علل تشدید شیوع آسم در سطح جهانی است. درمان‌های موثری برای کنترل این بیماری در دسترس است، ولی آنچه مهم است ارائه اطلاعات نادرست از سوی برخی افراد به بیماران و مردم در مورد درمان آسم است که به خرافاتی در این زمینه دامن می‌زند و در شرایط اپیدمی کرونا موجب مشکلاتی برای بیماران و خانواده‌ ایشان می‌شود. خرافاتی که درباره برخی درمان‌ها برای بیماری آسم وجود دارد کاملا نادرست است.

برخی از این خرافات ریشه تاریخی داشته و متاسفانه هیچ پشتوانه علمی ندارند و باید مردم در این زمینه آگاهی پیدا کنند.همچنین یک سری مباحث غیرعلمی و نادرست در مورد آسم شایع شده که فرد بیمار لازم است صحت و سقم این موارد را از پزشک مربوطه خود جویا شود و از اعتماد به افراد غیرعلمی و غیرمتخصص پرهیز کند.

از جمله برخی افراد ناآگاه خودسرانه تجویزهایی را برای بیماران انجام می‌دهند یا یک سری توصیه‌های نادرستی از جمله عدم استفاده از اسپری به دلیل اعتیادآور بودن یا حاوی کورتون بودن یا اختلال در رشد کودکان و عدم تحرک بیمار مبتلا به آسم، استفاده از دود برخی ترکیبات، مسری بودن بیماری و غیره را بیان می‌دارند که چنین توصیه‌هایی به هیچ وجه درست نبوده و این خرافات نوعی فریبکاری است که برای سلامتی بیمار خطرناک است.

آسم بیماری قابل کنترلی است و اکیدا توصیه می‌شود از این مسائل خرافی به هیچ عنوان تبعیت نشود. از این رو لازم است در مدیریت بیماری آسم از هرنوع اقدام خودسرانه پرهیز شده و برای هر اقدامی حتما با پزشک مربوطه مشورت و توصیه‌های پزشک به‌کار بسته شود.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: آسم ، کرونا
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار