دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۸۰۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹

پژوهشگران آمریکایی: مصرف زیاد گوشت‌های غیردریایی، احتمال ابتلا به آسم را در کودکان افزایش می‌دهد

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که مصرف زیاد گوشت‌های غیردریایی می‌تواند امکان ابتلا به آسم را در کودکان افزایش دهد.

به گزارش آوای خزر و به نقل از فودنویگیتر، پژوهشگران "بیمارستان ماونت ساینای"(Mount Sinai Hospital) آمریکا در بررسی جدیدی دریافتند که مواد موجود در گوشت‌های پخته شده با افزایش میزان خس‌خس سینه در کودکان مرتبط است. پژوهش آنها، ترکیباتی موسوم به "محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته"(AGEs) را به عنوان عوامل خطرناک رژیم غذایی ابتدایی نشان می‌دهد که پیامدهای بالینی و بهداشتی گسترده‌ای در پیشگیری از بیماری التهابی مجاری تنفسی به همراه دارند.

شیوع آسم طی چند دهه گذشته در میان کودکان آمریکایی افزایش داشته است. پژوهشگران دریافتند که عادات غذایی اوایل زندگی ممکن است با خس‌خس سینه و احتمال بروز آسم در آینده مرتبط باشند.

پژوهشگران، پروژه خود را براساس پژوهشی انجام دادند که طی آن، ۴۳۸۸ کودک بین دو تا ۱۷ سال بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ طی برنامه‌ای مربوط به "سازمان پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا" مورد بررسی قرار گرفته بودند. این پژوهش، برای ارزیابی وضع تغذیه و سلامت بزرگسالان و کودکان آمریکا به واسطه مصاحبه و معاینه فیزیکی طراحی شده بود.

پژوهشگران دریافتند که مصرف بالای محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته، به صورت قابل توجهی با افزایش خس‌خس سینه همراه است؛ به ویژه، خس‌خسی که خواب و ورزش را مختل می‌کند و به تجویز دارو نیاز دارد. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مصرف بالای گوشت‌های غیردریایی، با افزایش میزان خس‌خس سینه در ارتباط است و به تجویز دارو نیاز دارد.

"جینگ جنی وانگ"(Jing Gennie Wang)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: ما دریافتیم که مصرف بیشتر محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته که عمدتا ناشی از مصرف گوشت‌های غیردریایی است، صرف نظر از کیفیت رژیم غذایی یا تشخیص آسم می‌تواند با افزایش خس‌خس سینه کودکان در ارتباط باشد.

"سونالی بوز"(Sonali Bose)، از پژوهشگران این پروژه گفت: پژوهش برای شناسایی عوامل غذایی که بر نشانه‌های تنفسی در کودکان تاثیر می‌گذارند، موضوع مهمی است زیرا این خطرات به صورت بالقوه قابل اصلاح هستند و می‌توانند به ارائه توصیه‌های بهداشتی کمک کنند. یافته‌های ما می‌توانند به پژوهش‌های آینده کمک کنند تا به بررسی این موضوع بپردازند که آیا این عناصر خاص، در بروز بیماری‌های مربوط به راه‌های هوایی کودکان مانند آسم نقش دارند یا خیر.

انتهای پیام/1005
برچسب ها: مصرف گوشت
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار