
به گزارش آوای خزر از ستاد خدمات سفر استان مازندران، روحالله علیزاده در گفتگوی اختصاصی با این پایگاه خبری ضمن تبریک سال نو که مزین به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است، اظهار داشت: کمیته دهیاریهای ستاد اجرایی خدمات سفر این استان مدت دو سال است که به صورت مستقل در ستاد فعالیت داشته و عمده فعالیت آن نیز اخذ آمار و اطلاعات درباره تعداد مسافران و گردشگران نوروزی در روستاهاست.
وی با بیان اینکه تعداد مسافرانی که بیشتر از 24 ساعت یا کمتر از این میزان در روستاها اقامت دارند، هر روز به دبیرخانه ستاد خدمات سفر مازندران اعلام میشود، افزود: کمیته دهیاریهای ستاد مذکور در سال گذشته با 56 روستای پایلوت یا هدف گردشگری و به عبارتی بهازای هر بخش، یک روستا، فعالیت خود را آغاز کرده است.
دبیر کمیته دهیاریهای مازندران ادامه داد: در پایان تعطیلات نوروزی 95 در نظر داریم که طبق ارزیابیهای انجامشده، تعداد روستاهای هدف گردشگری را به 300 مورد افزایش دهیم.
علیزاده با اعلام اینکه روستاهای هدف گردشگری از اعتبارات قابل قبولی برای جذب گردشگر برخوردار میشوند، گفت: براساس بند 9 مصوبه 16/12/94 ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران، در پایان نوروز سالجاری، سه روستا به عنوان روستای برتر در حوزه خدمات سفر از سوی ادارهکل امور روستایی استانداری مازندران به دبیرخانه ستاد مربوطه معرفی و از اعتبارات ویژه نیز برخوردار میشوند.
وی با اشاره به بارش باران و در مواقعی برف و تگرگ در بخشهایی از مازندران که در ابتدای نوروز صورت گرفت، اظهار داشت: حتی باران و شرایط جوی نامناسب موجود، مانع از حضور و اقامت گردشگران نوروزی در مناطق روستایی نشد.
دبیر کمیته دهیاریهای ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران با اشاره به آغاز فعالیت این کمیته از 27 اسفندماه 94، بیان داشت: از این تاریخ تا پایان روز سوم فروردین 95، بیش از 700 هزار نفر، به مدت 24 ساعت یا بیشتر و حدود 400 هزار نفر نیز به صورت بازدید یا اقامت کمتر از 24 ساعت در روستاهای گردشگری حضور داشتند.
این مسئول از همکاری خوب دهیاران و شوراهای بخش با کمیته دهیاریهای مازندران خبر داد و گفت: این مدیران محلی، حامیان اصلی گردشگری در روستاها هستند و این مهم می طلبد تا نگاه جدیدتر و نافذتری را بهخود اختصاص دهد.
علیزاده در بخش دیگری از گفتگو با بیان اینکه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی باید با مدیریت به توسعه برسد، تصریح کرد: سرمایه گذاری طرحها میتواند موجب تشویق سرمایه گذاران و مسافران در حوزه روستایی شود.
وی در پایان گفت: از 27 اسفندماه 94 تا پایان چهارم فرودین ماه 95، یک میلیون و 342 هزار مسافر، در روستاها به مدت 24 ساعت یا بیشتر و کمتر از این میزان، اقامت داشتند.
انتهای پیام/