به گزارش آوای خزر، علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با دعوت و همراهی دکتر علی بابایی کارنامی با حضور در مازندران از پروژههای گردشگری ساری و میاندورود بازدید کرد.
دکتر بابایی کارنامی در این زمینه اظهار داشت: از وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دکتر علیاصغر مونسان دعوت به عمل آمد که در استان حضور بهم رساند.
وی افزود: مازندران یکی از قطبهای گردشگری کشور محسوب میشود که هرساله پذیرای گردشگران بسیاری از اقصی نقاط کشور است، از اینرو با حضور وزیر محترم این ظرفیتهای موجود مورد بررسی قرار گرفت؛ در این سفر حمایت ایشان از طرحهای گردشگری و خدماتی مرکز استان، استفاده از ظرفیت اشتغالزایی و ... در دستور کار قرار گرفت و اقدامات خوبی نیز صورت پذیرفت.
نماینده مردم ساری و میاندورود بیان کرد: در این سفر دستور مرمت مجتمع میراث فرهنگی فرحآباد ساری که از قدمت تاریخی زیادی برخوردار است توسط وزیر محترم صادر شد.
باباییکارنامی با اشاره به قدمت تاریخی شهر ساری و برخورداری آن از ظرفیتهای مختلف، گفت: به همین منظور، طرحهای تفاهمی بین سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و شهرداری ساری منعقد شد. استفاده از ظرفیتهای بوستان ولایت و مرمت در بافت میراثی شهر کهن و تاریخی ساری در همین راستا دستور کار قرار گرفت.

نماینده مردم ساری و میاندرود اظهار داشت: وزیر محترم گردشگری در جهت حمایت از اقامتگاههای مناطق گردشگری، زیرساختهای چشمه سورت که از جاذبههای خاص گردشگری در جهان است، مناطق گردشگری چهاردانگه، دودانگه، کلیجانرستاق، سایت پروازی رسکت و بسیاری از طرحهای دیگر وعدههای خوبی داد.
عضو خانه ملت، "ساری 2022 " را یک فرصت طلایی خواند و ادامه داد: ساری 2022 را نباید به چشم یک رویداد عادی نگاه کرد بلکه از طریق آن فرصت بزرگی برای این شهر و ظرفیتهای آن ایجاد می شود، نهتنها ساری بلکه مردم استان می توانند از آن نفع ببرند.
وی ادامه داد: ساری در سال 2022 پایتخت گردشگری کشورهای اکو و سی.آی.اس است که با رویکرد برنامهریزی شهر خلاق برای معرفی شهر گردشگری و هنرهای بومی و محلی میتواند یک امتیاز مثبت برای مجموعه استان باشد. در سفر وزیر گردشگری به ساری، به طور رسمی دبیر انه این رویداد افتتاح شد.
دکتر بابایی کارنامی در پایان گفتگو، ساری را از توریستیترین شهرهای کشور خواند و خاطر شان کرد: با وجود مناطق گردشگری از دریا گرفته تا جنگل و حتی کویر و وجود میراث تاریخی و کهن باید بیشتر به آن پرداخته شود.
انتهای پیام/1000