
به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، امیر حیاتی عصر امروز در جشنواره کارآفرینان آینده ویژه هنرجویان هنرستانها و دانشجویان دانشگاههای جامع علمی و کاربردی و فنی و حرفهای مازندران اظهار داشت: رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران بیان کرد: کارآفرینی یک واژه قابل اعتماد و یک تلاش و حرکت مبتنی بر دانش و فناوریهای روز است، یک کارآفرین پیش از همه باید یک فرد بادانش و مهارت باشد.
وی با اشاره به فعالیتهای دانشگاه فنی و حرفهای مازندران گفت: سیاست این دانشگاه، گام برداشتن در جهت توسعه کیفی مهارتآفرینی و کارآفرینی است که خروجی آن فارغالتحصیلانی است که وارد بازار کسب و کار میشوند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران بیان کرد: فرآیند مهارتآموزی باید به لایه متوسطه آموزش و پرورش سوق داده شود، در صورت گرایش دانشجویان و دانشآموزان به رشتههای مهارتی، آنها پس از فارغالتحصیلی مشکلی نخواهند داشت.
این مسئول ادامه داد: البته در این مسیر، با کمک آموزش و پرورش هدایت دانشآموزان ورودی به مقطع دوم متوسطه به خوبی صورت گرفته است و امیدواریم سهم 40 درصدی مراکز فنی و حرفهای و کاردانش تا پایان برنامه ششم توسعه به حدود 50 درصد برسد.
حیاتی اظهار داشت: دانشگاههایی ماندگار هستند که در آن، دانشجوها مهارت مناسبی برای ورود به بازار کار پیدا کنند و فارغالتحصیلانِ بیکار نباشند.
وی با اشاره به اینکه تفاهمنامههای خوبی بین آموزش و پرورش، دانشگاه علمی کاربردی و فنی و حرفهای به امضا رسیده است، افزود: زیرساختها نقش مهمی در کارآفرینی دارند و دانشگاهها و هنرستانهای فنی و مهارتی این بستر را فراهم کردهاند، در مازندران فضای مناسب و سرمایهگذاریهای قابل قبولی برای علاقمندان به رشتههای فنی و کاردانش ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران به این نکته نیز اشاره کرد که بسیاری از دانشگاهها ممکن است برند باشند اما حتی از حداقل زیرساختها و تجهیزات فنی و مهارتی برخوردار نیستند، این در حالی است که دانشگاههای فنی و علمی کاربردی از این تجهیزات برخوردارند.
حیاتی در پایان گفت: به دنبال افزایش رشتهها و بطور طبیعی رشتههای جدید براساس فضای کسب و کار جدید هستیم.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1354