به گزارش آوای خزر از ساری، موضوع پسماند یکی از معضلات مهم استان مازندران است. اکوسیستم شکننده این استان با دارا بودن آب و هوای مرطوب شمالی سبب شده است تا در چند سال گذشته، هرگونه ساخت و ساز و فعالیت عمرانی با پیوست زیستمحیطی به جریان بیفتد.
در شرق مازندران، بهشهر نقطه کانونی برای کمپوست زبالههاست. صبح دوشنبه همراه با به جریان افتادن دوباره کارخانه کمپوست این منطقه، بازدیدی به مدیریت رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر با مسوولان مربوطه در پنج شهر نکا، رستمکلا، بهشهر، خلیلشهر و گلوگاه در سایت کمپوست واقع در شهرک صنعتی انجام شد.
به گفته رئیس اداره محیط زیست بهشهر در این بازدید که دادستان بهشهر و شهرداران و اعضای شوراهای شهرهای شرق مازندران حضور داشتند، به اتفاقِ سهامدار کارخانه کمپوست از این مجموعه بازدید میدانی صورت گرفت.

سید محمود هادیان گفته است که راهبردها و توصیههای لازم در جهت حفظ و رعایت مباحث زیستمحیطی، ایزولهکردن کف سالن جدید در حال احداث، شیببندی محدوده واحد و هدایت شیرابه به سیستم تصفیه شیرابه مورد تأکید قرار گرفت که پیمانکار متعهد به انجام آن شده است.
او عنوان کرد که علاوه بر این، دادستان بهشهر به شرکت آب و فاضلاب شهرستان در زمینه راهاندازی هرچه سریعتر سیستم تصفیه فاضلاب خانگی از طریق پیمانکار در زمین مشخصشده، دستورات لازم را ارائه کرده است.
رئیس اداره محیط زیست بهشهر با بیان اینکه مراحل قانونی و حقوقی مربوط به ساخت سپتاژ در حال انجام است، یادآور شد که بخشی از روند عملیاتی این پروژه در سال گذشته پیش رفت اما بنا به دلایلی متوقف شده بود.

هادیان میافزاید: پروژه سپتاژ در نزدیکی کارخانه کمپوست قرار دارد. پ با نشستهایی که انجام گرفت و با عنایت به اهمیت پروژه در حل معضلات دفع و تصفیه فاضلابهای خانگی، روند اداری با جدیت و سرعت بیشتری در جریان است.
این مسوول عنوان داشت که علاوه بر پیگیری موضوعات مربوط به پناهگاه حیات وحش میانکاله، اولویت او مباحث تخصصی درباره سپتاژ و پسماند است که با همراهی خوب دادستان، شهرداران، فرمانداران و سازمانهای مردم نهاد در حال انجام است.
به گزارش آوای خزر، کارخانه کمپوست شرق مازندران، در حال حاضر روزانه حدود 90 تن زباله را به کمپوست تبدیل میکند. ظرفیت اسمی آن، کمپوست روزانه 250 تن زباله در روز است. بخش زبالهسوز این کارخانه در حال بهروزرسانی است.
انتهای پیام/1001/