دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۳
سلامت/

راهکاری برای تشخیص آمبولانس‌های غیرقانونی/ آمبولانس‌های خصوصی مجوز انتقال مصدوم دریافت می‌کنند

کارشناس اداره آمبولانس‌های خصوصی سازمان اورژانس گفت: مجوز انتقال مصدوم به اورژانس‌های بخش خصوصی داده شد.

اسماعیل فراهانی کارشناس اداره آمبولانس‌های خصوصی سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: یکی از اقدامات سازمان اورژانس کشور در سال‌های اخیر ورود بخش خصوصی به اورژانس کشور بود. در حال حاضر استان یزد با ۹ پایگاه فعال‌ترین استان در بخش اورژانس خصوصی است و این پایگاه‌ با فراهم کردن تعداد مشخصی نیرو و  آمبولانس خدمات پزشکی استاندارد‌های سازمان اورژانس به مردم ارائه می‌کند.

وی با اشاره به تاثیر مثبت فعالیت این مراکز در کاهش هزینه‌های سازمان اورژانس کشور گفت: در حال حاضر سازمان اورژانس کشور و وزارت بهداشت از فعالیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در بحث فوریت‌های پزشکی استقبال می‌کند، حتی از مدتی پیش مجوز انتقال مصدوم به اورژانس‌های بخش خصوصی داده شد است، در حالی که پیش از این آمبولانس‌های خصوصی اجازه انجام چنین خدماتی در حوزه فوریت‌های پزشکی و انتقال مصدوم را نداشتند .

محبی

فراهانی بیان کرد: مدتی پیش اقدامات لازم برای تجهیز شدن این مراکز به دستگاه دیس پچ و اتصال به شبکه اعلام حوادث اورژانس انجام شد، اما متاسفانه امکانات و تعداد نیروهای بخش خصوصی در این حوزه به حد استاندارد نرسید و نتوانستند پوشش مناسبی برقرار کنند.

خدمات آمبولانس خصوصی در کشور

کارشناس اداره آمبولانس‌های خصوصی سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: در حال حاضر بخش خصوصی در اورژانس کشور می‌تواند خدماتی مثل انتقال بین بیمارستانی، خدمات اورژانسی در بخش داخل شهری، همکاری با درمانگاه‌ها ارائه دهند و با حضور در شرکت‌ها و کارگاه‌های تولیدی که برای رعایت اصول بهداشت کار به حضور نیروهای اورژانس نیاز دارند، آنها را همراهی کنند.

وی بیان کرد: یکی از معضلاتی که همواره در بخش خصوصی با آن مواجه بودیم حضور غیر قانونی برخی آمبولانس‌های بخش خصوصی بود، ‌از مدتی پیش برای برطرف کردن این مشکل برچسب‌هایی را طراحی کردیم تا آمبولانس‌های تحت نظارت سازمان اورژانس کشور از آمبولانس‌های غیر قانونی قابل تشخیص باشند.

محبی

همکاری پلیس راهور برای شناسایی آمبولانس‌های خصوصی غیرقانونی

فراهانی ادامه داد: هماهنگی‌های لازم برای مقابله با این مشکل انجام شده است و در انتظار تایید نهایی از کمیته انتظامی هستیم تا آمبولانس‌های غیر قانونی از طریق پلیس راهور شناسایی شوند و تحت پیگیری قانونی قرار بگیرند،‌ با هماهنگی‌های انجام شده این طرح تا پایان امسال انجام می‌شود.

کارشناس اداره آمبولانس‌های خصوصی سازمان اورژانس کشور گفت: کسانی که قصد پیوستن به بخش اورژانس خصوصی را دارند می‌توانند بعد از طی مراحل قانونی و انجام آیین‌نامه‌های ابلاغ شده از شبکه بهداشت مجوز فعالیت را دریافت کنند. دریافت این مجوز در صورت کامل بودن شرایط، حداکثر سه ماه طول می‌کشد و بعد از آن افراد می‌توانن در حوزه فعالیت‌های پزشکی  شروع به فعالیت کنند.

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار