دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴

زود خوابیدن چه فوایدی دارد؟

محققان ارتباط بین زمان خواب و تنوع میکروبیوتای روده که در سلامت روده و عملکرد شناختی کودکان نقش دارد را کشف کردند.

به گزارش آوای خزر، محققان دپارتمان توانبخشی کودکان چین ارتباطی بین زمان خواب و تنوع میکروبیوتای روده در کودکان کشف کردند. در مطالعه‌ای که در مجله Scientific Reports منتشر شد، آنها دریافتند کودکانی که زودتر به رختخواب می‌روند، تنوع میکروبیوم بیشتری دارند.

این مطالعه نشان داد که کودکانی که قبل از ساعت ۲۱:۳۰ به رختخواب می‌روند دارای باکتری‌های مفید بیشتری از جمله Akkermansia muciniphila هستند که با حمایت از سلامت روده و عملکرد شناختی مرتبط است. این میکروارگانیسم‌ها ممکن است در محافظت از پوشش روده و تنظیم پاسخ ایمنی نقش داشته باشند که این تأثیر مثبتی بر سلامت و رشد کودک دارد.

کارشناسان نمونه‌های مدفوع ۸۸ کودک ۲ تا ۱۴ ساله را جمع آوری کردند و تجزیه و تحلیل ژنومی میکروبیوتای روده آنها را انجام دادند. کودکان بر اساس زمان به خواب رفتن به دو گروه تقسیم شدند و محققان در طول دو هفته شاخص‌های خواب از جمله مدت زمان، بیداری‌های شبانه و کارایی خواب را بررسی کردند.

تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد کودکانی که زود به رختخواب می‌روند دارای باکتری‌های بیشتری مانند Akkermansia muciniphila، Holdemania filiformis و Alistipes finegoldii هستند. این باکتری‌ها و قارچ‌ها نقش مهمی در حفظ سلامت روده ایفا می‌کنند و در متابولیسم اسید‌های آمینه و تنظیم انتقال دهنده‌های عصبی که برای رشد شناختی بسیار مهم هستند نقش دارند.

تجزیه و تحلیل دقیق‌تر نشان داد که Akkermansia muciniphila و Alistipes fingoldii با طول مدت خواب همبستگی مثبت داشتند، به این معنی که با افزایش مدت زمان خواب، افزایش می‌یابند؛ در حالی که Clostridium sp CAG-۲۵۳ همبستگی منفی داشت. این نشان می‌دهد که میکروبیوم ممکن است بر خواب و عملکرد شناختی از جمله توانایی تمرکز و پردازش اطلاعات تأثیر بگذارد.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که خوابیدن زودهنگام می‌تواند اثرات مفیدی بر میکروبیوتای روده و در نتیجه بر سلامت و عملکرد شناختی کودکان داشته باشد. نویسندگان پیشنهاد می‌کنند که کشف آنها می‌تواند به توسعه درمان‌های جدید برای درمان اختلالات خواب دوران کودکی از طریق تعدیل میکروبیوم کمک کند.

منبع: gazeta.ru

انتهای پیام/

نظرات شما