سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
سیستم ارجاع پزشک خانواده نیازمند اصلاح است
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که سیستم ارجاع پزشک خانواده برای مردم لذتبخش نیست و نیاز به اصلاح دارد.
به گزارش آوای خزر از ساری، دکتر محمدصادق رضایی امروز در مراسم معارفه خود در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه به دوش کشیدن بار دانشگاه سخت است، اظهار کرد: توفیق در برنامه مقداری در اختیار ما قرار دارد، اما تحت تأثیر عوامل بیرونی هم قرار میگیرد.
او با بیان اینکه حال سلامت استان خوب نیست و امید در بدنه خودمان نداریم، افزود: هماهنگی در این ناوگان دچار اعوجاج است وقتی حال پرسنل خوب نباشد خدمت خوبی ارائه نمیشود و حال مردم هم خوب نیست.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه مسئولیت خود را در این دانشگاه با بیش از ۵ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته و تعهدی تحویل گرفته است، گفت: چند ماه است که به پرسنل حجمی حقوق ندادیم اینها علتش ناترازی اعتباری است، ۱۰۰ پروژه هم داریم که پرونده آن باز است و اگر ادامه پیدا کند در مشکلی گیر میکنیم که نمیتوانیم از آن بیرون بیاییم.
رضایی البته این را هم گفت که همیشه در دانشگاه مشکلات داریم، اما در یک جایی باید متوقف شود وگرنه باید از بودجه عمرانی برای حقوق و بودجه جاری هزینه کنیم.
او درباره پروژه ماهفروجک ساری اظهار کرد: این طرح، ۷۸ درصد پیشرفت دارد نه بالای ۹۰ درصد که اگر این بود دیگر به پایان راه رسیده بودیم لذا نیاز به توجه اعتباری برای تکمیل فرآیند عمرانی دارد.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با انتقاد از سیستم ارجاع پزشک خانواده، آن را برای مردم لذتبخش ندانست و گفت: باید بپذیریم که در این بخش مشکل داریم و باید اصلاح شود.
رضایی با اشاره به پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اظهار کرد: دانشگاهی را داریم که از یک اتاق به تیپ یک دانشگاههای کشور تبدیل شده است. دانشجویان پزشکی ما ۷٠ نفر بودند و الان ۲۵٠ نفر هستند و البته نیاز به امکانات رفاهی دارند که باید پیگیری کنیم.
او با بیان اینکه هر آنچه را در برنامه داریم به پیش خواهیم برد، افزود: آنهایی که لازم است تغییر بدهیم را تغییر میدهیم، به شهرستانهای مختلف خواهیم رفت و مشکلات را احصا و پیگیری میکنیم.
رضایی از بیسر و سامانی در وضعیت دارویی و امنیت غذایی گفته و اینکه ۳٠٠-۴٠٠ میلیارد تومان بدهی دارویی داریم و باید آن را سامان بدهیم.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان گفت: با حفظ کرامت و شان همکارانم که بیش از ۲۳ هزار نفر هستند به دنبال آن هستم تا عدالت اعتباری، پرداخت و هماهنگی بین سازمانی ایجاد شود.
به گزارش خبرنگار ما این مراسم با حضور علی جعفریان مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، ایشان پس از این برنامه در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با محوریت بحث و بررسی اجرای طرح پزشک خانواده در استان شرکت کرد و همچنین بازدیدی از مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۵ ساری، و دانشگاه پیامبر اعظم (ص) ساری داشت.
انتهای پیام/۱۰۰۱/