دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
در جمع خبرنگاران اعلام شد

ارائه مقالات باکیفیت و به‌روز در سومین همایش ملی آموزش محتوای تربیت‌بدنی

ارائه مقالات باکیفیت و به‌روز در سومین همایش ملی آموزش محتوای تربیت‌بدنی
دبیران علمی و اجرایی سومین همایش ملی دانشِ آموزش محتوا در تربیت‌بدنی با اشاره به ارائه ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش، کیفیت مقالات را عالی و به‌روز عنوان کردند به طوری‌که کار داوری سخت شده است.

به گزارش آوای خزر از ساری، نشست خبری لطف‌اله مهدوی رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران و معاونان ایشان جهت اطلاع‌رسانی درباره میزبانی این استان از سومین همایش ملی دانش آموزش محتوا در آموزش تربیت‌بدنی، امروز در سالن جلسات دانشگاه فرهنگیان استان واقع در «تیرکلا» ساری برگزار شد.

در بخشی از این نشست خبری و پس از سخنان رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، دبیر علمی همایش اظهار کرد: از یکسال پیش به این موضوع فکر کردیم که همایش مذکور را در مازندران و پس از دو دوره برگزاری در تهران، میزبان باشیم و خوشبختانه مورد تأیید قرار گرفت.

مرتضی همایون‌نیا گفت: در این رویداد فرهنگی و علمی میزبان اساتید صاحب پژوهش تربیت‌بدنی از ۳۰ دانشگاه مادر کشور که در حوزه ورزش دانش‌آموزی کار کردند و هستیم و خوشبختانه آثار ارزشمندی را از تمامی این مراکز آموزش عالی داشتیم.

او با اشاره به اینکه برخلاف سایر همایش‌ها میزبان یک رویداد آموزشی در درس تربیت‌بدنی هستیم، تصریح کرد: ابتکارات و خلاقیت‌های معلمان در آثاری که ارائه شد، توسط ۳۱ داور مجرب داوری می‌شود و تاکنون نیز ۴۷۳ مقاله به دبیرخانه ارسال شده و علاقمندان می‌توانند تا روز چهارشنبه آثار را خود را ارسال کنند.

معاون آموزش دانشگاه فرهنگیان مازندران گفت: پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۵۰۰ مقاله به دست ما برسد. این حجم از استقبال تاکنون در همایش‌ها بی‌سابقه بوده است و در نوع خود یک رکورد جدید در آثار پژوهشی محسوب می‌شود و شاید به دلیل عنوان جذابی بوده که انتخاب شده است.

همایون‌نیا  با اعلام اینکه امسال ۲۶۰ دانشجوی دختر و پسر رشته تربیت‌بدنی در دانشگاه فرهنگیان مازندران داریم، ادامه داد: علاوه بر آن نیز ۲ هزار دانشجومعلم دوره ابتدایی داریم که به دلیل ماهیت دوره ابتدایی که با سلامت جسم و روان دانش‌آموزان سرو کار دارند، وجود آنها برای ما خیلی مهم است.

او با اشاره به در نظر گرفتن ۵ پنل تخصصی توسط اساتید به نام مدیریت ورزشی در همایش مذکور، بیان کرد: در هر کدام از پنل‌ها ۵ داور داریم، سه نشست علمی شامل هوش مصنوعی و تربیت بدنی، کارورزی در بحث تربیت بدنی، و تربیت بدنی برای کودکان با نیاز‌های ویژه داریم و لازم به ذکر است که در حال حاضر نیز ۱۰۰ دانشجومعلم کودکان با نیاز‌های ویژه در مازندران فعالیت می‌کنند.

ارائه مقالات باکیفیت و به‌روز در سومین همایش ملی آموزش محتوای تربیت‌بدنی

ویژه‌برنامه‌های سومین رویداد ملی آموزش محتوای تربیت‌بدنی

دبیر علمی سومین همایش ملی دانش آموزش محتوا در آموزش تربیت‌بدنی ادامه داد: ۵ کارگاه آموزشی شامل رویکرد‌های نوین در حرکات اصلاحی، ابزار ارزیابی حرکت برای کودکان، مسئولیت‌های قانونی در ورزش دانش‌آموزی، بیومکانیک کفش ورزشی، و نهایتا علم تمرین برای دانش‌آموزان در این همایش تشکیل می‌شود.

او همچنین از ارائه برنامه‌های فرهنگی و غرفه‌های فرهنگی در روز برگزاری همایش گفت که با توجه به میزبانی از معلمان و پژوهشگران و دانشجومعلمان سراسر کشور حتما مورد توجه قرار می‌گیرد.

همایون‌نیا درباره افزایش اهمیت به درس تربیت‌بدنی و زنگ ورزش در مدارس و اینکه اهمیت به ورزش صبحگاهی به رویکرد مسئولان مدرسه باز می‌گردد، گفت: دانش‌آموزان ما دیگر مانند گذشته قبول نمی‌کنند که زنگ ورزش مثلا به کلاس جبرانی برای سایر درس‌ها تبدیل شود، بلکه از شب قبل با شور و علاقه و با اشتیاق خاصی خود را برای زنگ ورزش آماده می‌کنند و حتی لباس و کفش ورزشی با خود به همراه دارند.

دبیر علمی سومین همایش ملی دانش آموزش محتوا در آموزش تربیت‌بدنی با بیان اینکه علم تربیت بدنی امروزه از حوزه علوم انسانی خارج شده و در حوزه سلامت آمده است، افزود: هر چقدر فعالیت بدنی بیشتری در جامعه داشته باشیم، قطعا بیماران کمتری داریم و قطعا این شادی و نشاط در مدرسه به خانواده و جامعه منتقل می‌شود.

او همچنین گفت: افرادی که روزانه ۳۰ دقیقه ورزش هوازی (مانند دویدن تند) داشته باشند؛ ۲۰ سال امید به زندگی آنها افزایش می‌یابد.

ارائه مقالات باکیفیت و به‌روز در سومین همایش ملی آموزش محتوای تربیت‌بدنی

کیفیت بالای مقالات در همایش آموزش محتوای تربیت‌بدنی و سختی کار داوری

در ادامه این نشست خبری، دبیر اجرایی همایش با یادآوری اینکه همایش ملی در دسته همایشات درجه یک قرار دارد و حاوی به‌روزترین اطلاعات است، اظهار کرد: این رویداد فرصت خوبی است تا محققان استان ما و منطقه خودمان و همچنین سایر استان‌ها دانش خود را اطلاع‌رسانی کنند و از اینرو حضور خبرنگاران را در این همایش حائز اهمیت دانست چرا که کتاب‌ها و مقالات پژوهشگران و معلمان حوزه تربیت‌بدنی را می‌توانند معرفی کنند.

علی وفایی‌مقدم ادامه داد: از هشت ماه پیش که از سوی سازمان مرکزی، اجرای همایش مذکور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان مازندران تایید شد، کمیته استانی نیز تشکیل جلسه داد و ۱۲ تیم اجرایی یا کمیته اجرایی مشخص شدند.

او با اعلام اینکه تاکنون نزدیک به ۵۰۰ مقاله از سراسر کشور دریافت شده است، تصریح کرد: معمولاً دریافت بیش از ۳۵۰ مقاله در حوزه آموزش تربیت بدنی در کشور یک چیز خاص است و مسئولیت ما را سنگین می‌کند. ضمن آنکه مقالات با کیفیت بالا و به‌روز بوده و داوری‌ها را سخت کرد.

دبیر اجرایی سومین همایش ملی دانش آموزش محتوا در آموزش تربیت‌بدنی گفت: برای روز دوم اسفندماه، هشتاد عضو هیات علمی در حوزه تربیت بدنی، ۵۰ متخصص، دانشجوی دکتری یا کارشناسی ارشد به اتفاق ۱۲۰ دانشجو معلم پذیریش می‌شوند و با خیال آسوده و در یک فضای علمی اطلاعات، مقالات و کتاب‌های آنها تحت عنوان سخنرانی و پوستر ارائه می‌شود.

وفایی‌مقدم گفت: با توجه به اینکه میهمانانی از خارج استان داریم، برای آنها برنامه گردشگری، بازدید از مکان‌های فرهنگی، و بازدید از بازارچه‌های صنایع دستی را تدارک دیدیم.

او اعلام کرد: تیم علمی ویژه‌ای را دبیر علمی همایش در نظر گرفته است، برنامه‌ها در ساختار منظم انجام می‌گیرد، ثبت‌نام‌ها از قبل در سامانه انجام می‌شود؛ ۱۳۰ دانشجومعلم، ۵۰ سخنران در ۵ پنل، و در مجموع ۲۷۵ مشارکت‌کننده، سخنران، ارائه دهنده پوستر و حاضران در نشست‌ها و کارگاه‌ها را در این همایش داریم.

او در پایان سخنانش گفت: سومین همایش ملی دانش آموزش محتوا در آموزش تربیت‌بدنی، روز پنج‌شنبه دوم اسفندماه در مرکز رفاهی امام علی (ع) بابلسر (دانشگاه فرهنگیان قدیم) برگزار می‌شود. پذیرش مدعوین از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود، افتتاحیه ساعت ۱۰ و اختتامیه همایش نیز ساعت ۱۷:۳۰ خواهد بود.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

خبرنگار: آزاده بابانژاد | دبیر: آزاده بابانژاد
مطالب مرتبط
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار