دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
در جلسه شورای کشاورزی شهرستان ساری:

تأکید فرماندار ساری بر مدیریت منابع آبی و جهش تولید در کشاورزی

تأکید فرماندار ساری بر مدیریت منابع آبی و جهش تولید در کشاورزی
دکتر محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری، در جلسه شورای کشاورزی شهرستان از برنامه‌ریزی برای مدیریت منابع آبی و افزایش بهره‌وری کشاورزی خبر داد و به پیشرفت‌های کشت محصولات زراعی و توزیع نهاده‌های کشاورزی اشاره کرد.

سعید منصوری -آوای خزر: دکتر محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری، در جلسه شورای سیاست‌گذاری کشاورزی و حفاظت از منابع آبی شهرستان با اشاره به اهمیت مدیریت بهینه منابع آبی، از برنامه‌ریزی برای افزایش بهره‌وری مصرف آب و توسعه روش‌های نوین آبیاری در این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به وضعیت منابع آبی، از ذخیره ۱۵۰ میلیون مترمکعبی آب در سد شهید رجایی و آبگیری مناسب آب‌بندان‌های منطقه خبر داد و این شرایط را نویدبخش تأمین آب کافی برای کشت بهاره دانست.

پیشرفت کشت محصولات زراعی در ساری

فرماندار ساری با اشاره به برنامه کشت برنج در سال زراعی جاری، اعلام کرد که تاکنون بخش قابل‌توجهی از زمین‌های زراعی شخم‌زده، آب تخت و بذرپاشی شده‌اند. همچنین، سطح زیر کشت گندم و جو نسبت به برنامه اولیه افزایش یافته و اکنون بیش از ۱۲ هزار هکتار گندم و ۷ هزار هکتار جو در شهرستان کشت شده است.

با این حال، وی نسبت به میزان پایین بیمه‌گذاری اراضی کشاورزی ابراز نگرانی کرد و از کشاورزان خواست توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.

توزیع سوخت و نهاده‌های کشاورزی

بر اساس گزارش ارائه‌شده در جلسه، طی ماه‌های اخیر ۴/۴ میلیون لیتر سوخت برای ماشین‌آلات کشاورزی و گلخانه‌ها و همچنین ۶/۲۶۰ تن کود شیمیایی در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

طرح جهش تولید در شالیزار‌های ساری

یکی از برنامه‌های جدید کشاورزی در شهرستان، اجرای طرح جهش تولید در شالیزار‌ها در منطقه پنبه‌زارکتی است. دکتر نوبخت با اشاره به اجرای این طرح برای نخستین‌بار در منطقه، اظهار داشت: این پروژه با بهره‌گیری از بذر‌های اصلاح‌شده و حضور کارشناسان تخصصی آغاز شده و می‌تواند گامی مؤثر در افزایش بهره‌وری و پایداری تولید برنج باشد.

تأکید بر کشاورزی هوشمندانه

فرماندار ساری در پایان با قدردانی از تلاش‌های کشاورزان و نهاد‌های مرتبط، بر ضرورت حرکت به سمت کشاورزی هوشمندانه و پایدار تأکید کرد و افزود:

  "با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و مدیریت علمی منابع، می‌توانیم به تولید اقتصادی‌تر و پایدارتری دست یابیم و در مسیر تحقق شعار سال، گام‌های موثری برداریم. "

انتهای پیام/

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار