به گزارش آوای خزر، سعید کهنسال صبح دوشنبه در نشست با خبرنگاران با تبریک ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گفت: امسال هفته شهدا از ۲۰ اسفند آغاز میشود و تا جمعه ۲۶ این ماه ادامه دارد، شعار امسال هفته گرامیداشت شهدا نیز «شهدا مظهر وفاق، مقاومت و همدلی» تعیین شده است.
وی با بیان اینکه شهید کسی است که بتواند نسبت به نظام هستی و آفرینش تسلط بیشتری پیدا کند، افزود: در طول هفته، برنامههای متنوع و متعددی در حوزههای مختلف در سراسر استان توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانها انجام میشود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه ۱۸ برنامه فرهنگی، ورزشی و هنری در دو مرکز به صورت متمرکز اجرا میشود، افزود: ۷ برنامه برای غرب مازندران با مشارکت خانوادههای شهدا برگزار میشود.
وی با اعلام اینکه بیش از ۵ هزار نفر در این برنامهها به صورت مستقیم شرکت میکنند، گفت: ۲۲ شهرستان استان نیز به صورت مجزا برنامههای متنوعی را با هدف تکریم از خانوادههای شهدا اجرا میکنند.
کهنسال به تشریح برنامههای این هفته پرداخت و افزود: دیدار مدیران بنیاد شهید در استان و شهرستانها با ائمه جمعه، همایش سراسری سلام شهید، دیدار با خانوادههای معظم شهدا، دیدار از ایثارگران در مراکز درمانی، نمایش تئاتر خیابانی ماهی قرمز، تجلیل از قهرمانان ورزشی و سرآمدان علمی، نقاله خوانی، رونمایی از فیلم سینمایی کد ۱۳۳، رونمایی از انیمیشن شال سرخ بخشی از این برنامهها است.

وی از کاشت ۱۸۰۰ نهال در مجتمع ایثار خبر داد و گفت: در طول این هفته نیز درختکاری تحت عنوان «یک درخت به نام یک شهید» غرس میشود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ادامه داد: یادواره تصویری شهدا تحت عنوان «افلاکیون» در قالب موشنگرافی و کلیپ، گلشن وحی تحت عنوان تفسیر و تلاوت قرآن، برگزاری مسابقات ورزشی، افتتاح گلزار شهدا، اعزام ۳۰۰ نفر از والدین شهدا به مشهد مقدس، تعویض پرچم گلزار شهدا، عطر افشانی ۱۵۸۴ گلزار شهدای استان، سرود پدر و پسر، و نواختن زنگ ایثار بخش دیگری از برنامههای هفته گرامیداشت شهدا در مازندران خواهد بود.
کهنسال به اجرای طرح توسعه اشتغال ویژه جامعه ایثارگری اشاره کرد و افزود: مهارتآموزی افراد جویای کار مطابق با بوم مورد توجه قرار میگیرد.
وی گفت: شعبه بانک دی در تنکابن نیز به منظور سهولت و دسترسی جامعه هدف این شهرستان به امکانات این بانک راهاندازی شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به اهمیت جمعآوری اسناد و خاطرات شهدا پرداخت و گفت: ۱۵ میلیارد تومان برای ایجاد سامانه ایثار و شهادت مازندران نیاز است که با موافقت استاندار بهزودی ۵ میلیارد تومان محقق میشود.

این مسئول با اشاره به مشکلات ناشی از ناترازی انرژی، از اقداماتی گفت که با قطع برق هم بتوان از طریق سامانه به کار مراجعان رسیدگی کرد و لذا این مهم در دستور کار قرار گرفته است، چون خدمات باید به موقع صورت بگیرد.
کهن سال به طرح پایش سلامت اشاره کرد و افزود: جانبازان ۵۰ درصد به بالا که مشکل حرکتی دارند و والدین و همسران شاهد شامل این طرح میشوند.
وی رسیدگی به مسایل درمانی جامعه ایثارگری را مهم دانست و گفت: ایثارگران به ویژه والدین شهدا پا به سن گذاشتهاند و همسران شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان نیز با افزایش میانگین سنی مواجه هستند که نیازهای درمانی را مضاعف میکند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در پایان از برپایی میز خدمت در روز جمعه ۲۴ اسفند، در محل نماز جمعه ساری خبر داد و گفت: این میز خدمت برای رفع ابهامات و پاسخگویی به سوالات مرتبط جامعه هدف، فعال خواهد بود
انتهای پیام/۱۰۰۴/