دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
فولادی دادستان بهشهر:

رسیدگی فوری به پرونده فوت دختر جوان در جنگل عباس‌آباد بهشهر | سابقه چندین اقدام به خودکشی در پرونده متوفی

رسیدگی فوری به پرونده فوت دختر جوان در جنگل عباس‌آباد بهشهر | سابقه چندین اقدام به خودکشی در پرونده متوفی
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهشهر با اشاره به رسیدگی سریع و دقیق به پرونده فوت دختر جوان در جنگل عباس‌آباد، از سابقه چندین اقدام به خودکشی این فرد خبر داد و تأکید کرد: شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی کذب است و تاکنون هیچ نشانه‌ای از وقوع جنایت در این ماجرا مشاهده نشده است.

به گزارش آوای خزر، هادی فولادی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهشهر در گفت‌وگویی با خبرنگاران اظهار کرد: در پی تماس مرجع انتظامی مبنی بر فوت مشکوک یک دختر جوان در جنگل عباس‌آباد، بلافاصله بازپرس ویژه قتل در محل حاضر و دستورات قضایی لازم صادر شد.

وی افزود: بر اساس تحقیقات قضایی صورت‌گرفته و اظهارات خانواده، متوفی سابقه بیماری اعصاب و روان داشته و تحت درمان روان‌پزشک بوده است. همچنین پیش از این، چندین بار اقدام به خودکشی ناموفق داشته که آخرین مورد آن، یک روز پیش از حادثه و با خوردن قرص بوده که با انتقال به‌موقع به بیمارستان، از مرگ نجات یافته بود.

شایعات بی‌اساس در فضای مجازی تکذیب شد

دادستان بهشهر در واکنش به برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر وجود علائم ضرب و جرح یا جنایت در این پرونده تصریح کرد: بر اساس بررسی بازپرس ویژه قتل، اظهارات مادر متوفی، سوابق پزشکی و معاینه جسد، هیچ‌گونه آثار و نشانه‌ای از ضرب و جرح یا استفاده از زور مشاهده نشده است. جمیع شواهد، سابقه بیماری و خودکشی‌های مکرر متوفی، فرضیه جنایت را در این پرونده تاکنون رد می‌کند.

جزئیات تماس متوفی پیش از حادثه

فولادی افزود: متوفی در روز حادثه با حضور در جنگل عباس‌آباد، پیام‌هایی برای یکی از اقوام در خارج از کشور و یکی از دوستانش ارسال و تصمیم خود را برای خودکشی اعلام کرده بود. همچنین موقعیت مکانی محل حادثه را نیز برای یکی از دوستان سابق خود ارسال می‌کند که بلافاصله این فرد با اورژانس تماس می‌گیرد و متوفی را به بیمارستان منتقل می‌کنند.

وی گفت: در این پرونده فردی که در محل حضور یافته بود، برای تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفته و همچنان بررسی زوایای احتمالی دیگر ماجرا ادامه دارد.

تحقیقات با دقت و حفظ آبروی خانواده در حال انجام است

دادستان بهشهر با تأکید بر این که رسیدگی به این پرونده با سرعت، دقت و رعایت حرمت متوفی و خانواده او در حال انجام است، خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ دلیلی مبنی بر وقوع جنایت مشاهده نشده و علت تامه فوت در دست بررسی است. از رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی انتظار می‌رود از دامن‌زدن به شایعات بی‌اساس و جریحه‌دار کردن احساسات عمومی و آبروی خانواده‌ها پرهیز کنند.

 انتهای پیام/

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار