
به گزارش خبرنگار آوای خزر از شهرستان بهشهر، رامین کیانی ظهر امروز در سخنان پیش از خطبه این هفته نماز جمعه بهشهر، اظهار داشت: سازمان فنی و حرفه ای به خاطر تشابه اسمی که با دانشگاه فنی و حرفه ای دارد، مظلوم واقع شد و پیشبرد اهداف این سازمان نیازمند آگاه سازی مردم با اطلاع رسانی و تبلیغات است.
وی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای متولی آموزش های مهارتی در کشور و زیرنظر وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است.
سرپرست مرکز فنی و حرفه ای بهشهر با اشاره به اینکه نگاه اکثر خانواده ها نگاهی مدرک گرا است، خاطرنشان کرد: در دیدگاه ما مهارت آموزی یکی اصل مهم و کاربردی است و با تغییر نگاه خانواده ها و جوانان از مدرک گرایی به مهارت آموزی، بسیاری از مشکلات بیکاری ناشی از بی مهارتی حل می شود.
وی با بیان اینکه اگر کسی مهارتی داشته باشد می تواند برای خود یک شغل ایجاد کند، بیان داشت: بخشی از این آموزش ها در مرکز فنی و حرفه ای شهید هاشمینژاد هستند و با وجود ۱۰ کارگاه آموزشی در این شهرستان، آموزش هایی در رشتههای تراشکاری، جوشکاری ، برق صنعتی و ساختمان، مکانیک خودرو، PLC ، رایانه، کشاورزی، برق خودرو و کیف دوز چرمی در حال برگزاری است.
کیانی افزود: در این مرکز به دنبال احیای رشته های زودبازده و خانگی هستیم که منجر به اشتغال زایی سریع و نیاز به وام نداشته باشد و رشته هایی مانند تعمیر موتور سیکلت، تعمیرلامپهای کم مصرف و تولید قارچ نیز از جمله مشاغل زودبازدهای هستند که در بهشهر با استقبال خوبی مواجه شد.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۲ آموزشگاه فعال در شهرستان بهشهر مشغول به فعالیت هستند، عنوان کرد: این آموزشگاه ها در این شهرستان در بخش خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر به کارآموزان علاقمند به این رشته ها آموزش می دهند.
این مسئول با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب، واگذاری کارها به بخش خصوصی را امری مهم دانستند، خاطرنشان کرد: در 52 آموزشگاه فعال بهشهر ، 52 مربی و مدیر داریم که برای خود اشتغالزایی کردند و تقریبا در یکسال گذشته ۸۱ دوره آموزشی در رشتههای مراقبت و زیبایی، قالی بافی، گلیم، جاجیم، شیرینی پزی، آشپزی و کامپیوتر برگزار شد.
وی با بیان اینکه این سازمان نیازمند مربیانی بهروز و آگاه در جهت آموزش و مهارتهای لازم است، بیان کرد: به جهت بهتر و بهروز شدن سیستم آموزشی، سالانه دو مرحله اعزام مربیان به مراکز تربیت مربی کرج را در دستور کار خود داریم.
کیانی با اشاره به اینکه آموزشگاههای مجاز باید مورد شناسایی و ساماندهی قرار گیرند، تاکید کرد: از مسئولین ذیربط تقاضا داریم که اگر موانعی بر سر راه است آن را کنترل و هدایت کنند تا آموزشگاههای غیرمجاز منجر به لطمه و آسیب جدی به آموزشگاههای مجاز و خصوصی نشود.
وی افزود: آموزشگاه های مجاز تحت کنترل فنی و حرفه ای مرکز شهید هاشمینژاد هستند و در هفته نیز یک روز را اختصاص به نظارت و بازرسی میدهیم.
سرپرست مرکز فنی و حرفهای شهید هاشمینژاد بهشهر از برگزاری کلاسهای آموزشی در زندان این شهرستان خبر داد و گفت: برگزاری کلاسهای آموزشی در رشته های پیشکاری و طراحی دوخت( دوخت کیف چرمی) در زندان انجام میشود که موجب اشتغال زندانیان پس از آزادی می شود.
وی با اشاره به اینکه در این مرکز در سه مقطع، ۸ آزمون داریم عنوان کرد: آزمونهای که در این مرکز برگزار میشوند، شامل آزمون های هماهنگ کننده، آزمون های تفاهم نامه و صنعت ساختمان است.
وی گفت: در سال جاری آزمون المپیاد مهارتی در کل کشور، استان و شهرستان برگزار می شود که از ۳۱ رشته آزمون، شهرستان بهشهر در ۲۱ رشته شرکت کننده دارد.
سرپرست مرکز فنی و حرفه ای بهشهر، حداقل سن شرکت در المپیاد مهارتی را تا 20 سال دانست و خاطرنشان کرد: 7900 کارت الکترونیکی برای این افراد صادر کردیم.
وی با بیان اینکه با مشاوره گرفتن میتوان تصمیمات بهتری گرفت، اظهار کرد: در سال 94 حدود 313 نفر از سوی مرکز فنی و حرفهای رهگیری شدند و از این تعداد، 84 نفر مشغول بکار شدند.
کیانی در پایان گفت: نبود سرمایه اولیه، دستمزدهای پایین، عدم وجود فرصت شغلی در این شهرستان و عدم مهارت شغلی از دلایل بیکاری در بهشهر است، لذا هدف مهم مرکز فنی و حرفهای شهید هاشمینژاد بهشهر، شناساندن مرکز به مردم و ریشهکن کردن بیکاری ناشی از بیمهارتی است.
انتهای پیام/