دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
انواع شیرینی

طرز تهیه گز آردی در خانه

گز از شیرینی‌های اصیل ایرانی و متعلق به اصفهان است که در سراسر دنیا معروف و مشهور است.
 
 

آوای خزر: گز سوغات اصفهان است و طرفداران زیادی دارد. این شیرینی سنتی انواع گوناگونی دارد که معروف‌ترین آن گز آردی است. با کمی دقت و حوصله می‌توانید گز آردی را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • آرد سفید به میزان لازم
  • بادکا: ۳۰۰ گرم
  • مغز پسته: ۱۵۰ گرم
  • سفیدۀ تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • گلاب: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

 

در قابلمه‌ای یک لیوان آب ریخته و شکر را به آن می‌افزاییم. آن را  روی شعله می‌گذاریم و با قاشق هم‌ می‌زنیم تا شکر کاملاً در آب حل شود.

پس از حل شدن شکر، بادکا یا گلوکز مایع را به آن اضافه می‌کنیم.

بادکا مایعی چسبنده و بی‌بو است و آن را می‌توانید از مغازه‌های لوازم قنادی یا فروشگاه‌های بزرگ تهیه کنید.

وقتی بادکا می‌ریزیم، مانند سر رفتن شیر بالا می‌آید. در این حالت با یک قاشق چوبی بادکا را با شربت هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.

شعله را کم کرده و مدام مواد را هم می‌زنیم و مخلوط می‌کنیم تا کش‌دار شود.

برای اینکه مطمئن شویم شهد گز آماده است، کمی از مخلوط شربت و بادکا را که کش‌دار شده است، در لیوان آب یخ می‌ریزیم.

اگر حالت شکننده داشت، باید شهد را از روی شعله برداریم. اما اگر زمان ریختن در آب یخ، شهد تغییری نکرد، باید اجازه دهیم بیشتر روی شعله بماند و دوباره به هم زدن ادامه می‌دهیم.

 

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی به‌قدری می‌زنیم که کاملاً سفت شود و وقتی ظرف را برمی‌گردانیم، از آن بیرون نریزد.

گلاب را به سفیده افزوده و مخلوط می‌کنیم. ۲ قاشق از شهد را هم به آن اضافه کرده و دوباره مواد را با همزن می‌زنیم.

سپس مواد را به بقیۀ شهد که در قابلمه است، می‌افزاییم. مواد را خوب هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود.

قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا کمی قوام بگیرد و سفت شود.

پس از اینکه مایه کمی سفت شد، با قاشق چوبی همچنان هم می‌زنیم و مغز پسته‌ها را اضافه می‌کنیم.

وقتی چسبندگی مایه کم شد، مقداری از مایه را برمی‌داریم و به هر صورت که دوست داریم به آن شکل می‌دهیم.

سپس در آرد می‌غلتانیم و در ظرف می‌چینیم. تمام مایۀ گز را به همین صورت آماده می‌کنیم.

پس از چیدن گزها در ظرف، می‌توانید روی آن‌ها را با مغز پسته تزیین کنید.

منبع: مجله دلتا

انتهای پیام/1000

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار