به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، همایش "حماسه زنان بیدار" امروز چهارشنبه 10 مهرماه به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور همسران سرداران لشکر 25 کربلا، شهدا و مدافعان حرم و همچنین زنان ایثارگر و پیشکسوت حوزه دفاع مقدس مازندران در سالن اجتماعات سرپرستی بانک صادارت مازندران برگزار شد.
این برنامه با هماهنگی امور بانوان و خانواده استانداری مازندران ، همکاری امور بانوان دستگاههای اجرایی و با مشارکت ویژه بانک صادرات مازندران، با حضور رئیس این بانک، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، کتابخانههای عمومی و حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و جمعی دیگر از مسئولان و بانوان دستگاههای اجرایی و خانواده شهدای مازندران به اجرا درآمد.

***
در این همایش، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در سخنانی با اشاره به رشادتهای شهدا و اینکه آنها با خدای خویش معامله کردند، گفت: شهدای ما اسوه صبر، استقامت و نجابت و روح الهی بودند.
سردار عبدالله ملکی با بیان اینکه آخرین مرحله کمال انسان این است که جان خود را در راه خدا فدا کند، افزود: چه کسی حاضر است در ازای جاندادن پول دریافت کند، شهدا به جایی رسیدند که جز خدا هیچ ندیدند و آخرین نماز عشق را خواندند و پرگشودند.
وی در پایان با اشاره به عشق و ارادتی که مردمان خطه شمال به شهدا دارند، گریزی به برگزاری 20 یادواره شهدا در سطح کشوری آنهم در دل روستاهای مناطق سختگذر شرق مازندران(بهشهر، نکا و گلوگاه) زد و این برنامهها را نشان از پایبندی به ارزشهای شهدا دانست.

***
سمیه قاسمیطوسی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز در سخنانی با خیرمقدم به حضار و سپاس از همسران سرداران شهید و مدافعان حرم، آنها را اسوههای صبر و استقامت زینبی توصیف کرد که قابل احترام و ستایش هستند.
وی همچنین از دوران سخت دفاع مقدس گفت که به دلیل حضور پدرش(سردار محمدحسن طوسی) در جبهه، به همراه مادرش در جنوب کشور حضور داشتند و روزهای سختی را گذراندند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران اظهار کرد که خاطرات دفاع مقدس و ایثار مادران و همسران شهدا فراموششدنی نیستند و این خاطرات به عنوان گنجینههای بیبدیل باید در دل تاریخ مکتوب کشور بماند.

***
نصرتالله محمودزاده جهادگر، محقق و نویسنده دفاع مقدس نیز در همایش جلوههای عاشورایی حضور داشت و به بیان خاطراتی از دوران جبهه و جنگ پرداخت.
وی تاکید دارد که باید حقایق و اتفاقات و حماسههای دوران جنگ بازگو و در جایی مکتوب شود زیرا اگر به این مهم توجه نشود، شاهد تحریف وقایع مهمی خواهیم بود که هویت و تاریخ سرزمین ما هستند.

***
به گزارش آوای خزر، در ادامه این مراسم، خانم فیروزی همسر سردار شهید محمدرحیم بردبار در سخنانی از خاطرات دوران جنگ و سختیهایی که در این دوران متحمل شدند گفت و اظهار امیدواری کرد که بتوانند صبر و استقامتی که تاکنون داشتند را همچنان ادامه دهند.
وی از روزهایی گفت که با عقرب و رتیل در خانههای سازمانی و زیر بمباران بیامان دشمن در جنوب کشور زندگی میکردند و به پشتیبانی از جنگ میپرداختند تا همسران آنها در آرامش در خط مقدم یاریرسانی به جبهه حق باشند.

خانم ملکیان همسر سردار شهید جعفر شیرسوار نیز در سخنانی از صبوری خانوادههای ایثارگران و بهویژه فرماندهان و سرداران هشت سال حماسه دفاع مقدس گفت که همواره در پشتیبانی از جبهه حاضر بودند.
وی گلایه مهمی داشت و آن اینکه از خاطرات خانوادههای شهدا کمتر نوشته شده، و چرا نباید این خاطرات گردآوری و در قالب کتاب به چاپ برسد؟! او این را هم گفت که تا ما هستیم بیایید و این خاطرات را گردآوری کنید زیرا نسل بعد از ما بهتر نخواهند گفت.
این همسر شهید، بهترین دوران و بهترین خاطرات خود را از روزهای صبر و استقامت در اهواز به یاد دارد.

در پایان مراسم از همسران سرداران لشکر 25 کربلا، شهدا و مدافعان حرم و همچنین زنان ایثارگر و پیشکسوت حوزه دفاع مقدس مازندران با اهدای هدایایی قدردانی شد.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1354