دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۳
معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد

اختصاص بودجه ۹۹ به زیرساخت‌های شهرهای جدید

معاون وزیر راه و شهرسازی اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های زیربنایی شهرهای جدید و بازآفرینی را مناسب دانست و گفت: منابع دولتی در کنار سرمایه‌های بخش خصوصی را به تکمیل خدمات و زیرساخت‌ها اختصاص می‌دهیم.

آوای خزر، حبیب‌الله طاهرخانی  اظهار کرد: تکالیفی که در بودجه سال ۱۳۹۹ برای شهرهای جدید  در نظر گرفته شده همانند سال گذشته است. هدف اصلی این است که زیرساخت‌ها و خدمات در مواردی از جمله طرح‌های مسکن مهر و طرح اقدام ملی تکمیل شود.

وی رقم ۱۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته به طرح‌های زیرساختی در حوزه شهرهای جدید و بازآفرینی را مناسب دانست و گفت: ان‌شاءالله به مرور و با استقرار جمعیت، نسبت به تکمیل خدمات اقدام می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان این‌که منابع در نظر گرفته در بودجه صرف ساخت مدرسه، درمانگاه، مسجد، کلانتری، تصفیه‌خانه و غیره می‌شود گفت: سال گذشته در شهرهای جدید عملکرد قابل توجهی در بخش‌های خدمات و  زیرساخت‌ها داشتیم. به طور مثال ۸۳ مدرسه ساختیم. از سوی دیگر در طرح  اقدام ملی نیز اقدامات مناسبی صورت گرفت.

طاهرخانی تصریح  کرد: در شهرهای پردیس یا پرند به حدود ۲۰۰ مدرسه نیاز داریم که الان ۴۰ تا ۴۵ مدرسه  ساخته شده است. به هر حال زمانی که جمعیت اسکان پیدا می‌کند کمبودها خود را نشان می‌دهد و هدف این است که این کمبودها را با استفاده از منابع دولتی و ظرفیت بخش خصوصی تکمیل کنیم.

وی ادامه داد: جدا از اختصاص منابع دولتی، قراردادهای مشارکتی را با کمک بخش خصوصی برای احداث مراکز محله دنبال می‌کنیم. در این قراردادها بخش‌های انتفاعی و غیرانتفاعی مثل خدمات روبنایی دیده شده که آنها را به مشارکت مدنی می‌گذاریم و سرمایه‌گذدار جذب می‌کنیم.

انتهای پیام/2000

خبرنگار:
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار