آوای خزر: ساندویچهای خانگی مختلف از جمله پرطرفدارترین وعدههای شام و ناهار به خصوص برای بچههای کوچکتر است. ۱۸ سپتامبر هر سال هم روز جهانی ساندویچ چیزبرگر است. به همین مناسبت ۳ طرز تهیه چیزبرگر ، چیکن برگر و همبرگر خانگی خوشمزه را از سایت تخصصی آشپزی Food Network در آوای خزر بخوانید.
طرز تهیه چیزبرگر و همبرگر خانگی بوقلمون به سبک یونانی برای ۴ نفر

مواد لازم برای سس همبرگر خانگی
ماست یونانی کمچرب: ½ فنجان
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: ۲ قاشق مرباخوری
سیر: ۱ حبه رنده شده
شوید تازه: ۱ قاشق مرباخوری ساطوری خرد شده
نمک: ۱/۸ قاشق مرباخوری
دانه فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: نوک قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۶ ورقه
مواد لازم برای همبرگر خانگی بوقلمون یونانی
روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری
پیاز کوچک: ۱ عدد ریز خرد شده
برگ تازه و کوچک اسفناج: ۲ فنجان ریز خرد شده
شوید تازه: ۱ قاشق غذاخوری یا یک قاشق مرباخوری خشک شده
پنیر فتا: ¼ فنجان خرد شده
دانه فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
سینه بوقلمون بدون چربی: ۶۵۰ گرم
نمک: ¼ قاشق چایخوری
نان همبرگر: ۴ عدد
خیارشور: به مقدار لازم
برگ کاهو تازه و کوچک: ۴ عدد
طرز تهیه چیزبرگر ، همبرگر خانگی و چیکن برگر خانگی بوقلمون به سبک یونانی

برای تهیه سس این همبرگر خانگی، ابتدا در یک کاسه کوچک ماست، روغن زیتون، آب لیموترش، سیر رنده شده، شوید و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه تفلون یا چدن، روغن زیتون را کمی گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا سبک و طلایی شود، حدود سه دقیقه برای این کار کافی است. برگهای اسفناج را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید تا اسفناج نرم شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پنیر فتا، شوید تازه یا خشک شده و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
سینه بوقلمون را به صورت گرد به چهار برش مساوی و ضخیم تقسیم کنید. حالا به دقت هر کدام از برشها را از وسط برش بزنید به طوری که ۸ برش گوشت سینه بوقلمون داشته باشید. برای درست کردن هر عدد همبرگر ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب اسفناج و پنیر فتا را روی یک برش و روی دو طرف هر دو برش مقداری کمی نمک و ¼ چایخوری فلفل سیاه بپاشید. حالا هر دو برش یک همبرگر را روی هم قرار بدهید و لبهها را به هم فشار دهید تا برشها به هم بچسبند و خوب مهر و موم شود. اگر قصد دارید چیزبرگر درست کنید در یک دقیقه پایانی پخت همبرگرها روی هر کدام یک ورقه پنیر گودا بگذارید تا با گرمای گوشت آب شوند و سپس چیزبرگر را به همین ترتیب در نان بگذارید و با مخلفات دیگر پر کنید.

در یک ماهیتابه گریل مقداری روغن زیتون اسپری کنید و اجازه دهید روغن گرم شود. حالا هر دو همبرگر را با دقت در ماهیتابه گریل کنید. برای گریل شدن هر عدد همبرگر ۱۰ دقیقه زمان کافی است. برای آماده کردن ساندویچ، روی هر نان همبرگر ۲ قاشق غذاخوری از سسی که آماده کردهاید را بمالید و روی سس، همبرگر را بگذارید. روی همبرگر خانگی بوقلمون را با یک برگ کاهو و برشهای خیارشور تزیین کنید.
نکته: گوشت سینه بوقلمون را میتوانید چرخ کنید و با گوشت چرخکرده بوقلمون همبرگر درست کنید.
طرز تهیه چیکن برگر خانگی

مواد لازم برای ۵ نفر
سینه مرغ چرخکرده: ۵۰۰ گرم
پودر نان باگت خشک شده و آسیاب شده: ۲ فنجان
شیر کمچرب: ½ فنجان
پیاز قرمز رنده شده و آب گرفته شده: ۳ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: ¼ قاشق مرباخوری
نمک: ¾ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نان همبرگر: ۵ عدد
طرز تهیه چیکن برگر

سینه مرغ چرخکرده را هم میتوانید به صورت آماده از فروشگاههای زنجیرهای و هایپرمارکتها تهیه کنید و هم خودتان سینه مرغ را در منزل چرخ کنید. پودر نان باگت خشک شده تازه را هم خودتان میتوانید در مایکروویو یا فر خشک کنید و سپس آسیاب کنید یا در هاون خوب بکوبید تا نرم و یکدست شود.
در یک کاسه سینه مرغ چرخکرده، شیر، ۱/۲ فنجان پودر نان خشک، پیاز رنده شده که آبش گرفته شده یا پیاز خیلی ریز خرده شده، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. بقیه پودر نان خشک را در یک بشقاب بزرگ بریزید. مایه گوشت مرغ چرخکرده را به چند بخش مساوی تقسیم کنید و به اندازه یک همبرگر پهن کنید.

دو طرف چیکن برگر را با پودر نان سوخاری آغشته کنید. در یک ماهیتابه تفلون بزرگ مقداری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و دو طرف چیکن برگرها را سرخ کنید. برای سرخ کردن هر دو طرف چیکن برگر ۱۰ دقیقه کافی است. چیکن برگر را بلافاصله در نان همبرگر بگذارید و با مخلفات مورد علاقهتان مثل کاهو و خیارشور و انواع سس سرو کنید.
انتهای پیام/1000