به گزارش آوای خزر، "رضا پیوندی" چهره شناختهشده ساروی، عضو سابق شورای شهر ساری و عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان که ظهر پنجشنبه هفته گذشته با حضور در فرمانداری ساری برای انتخابات مجلس یازدهم ثبتنام کرد، به چند سوال خبرنگار آوای خزر پاسخ داد:
1- چه هدفی سبب شد که تصمیم بگیرید در انتخابات دوره یازدهم از حوزه ساری و میاندورود کاندیدا شوید و پا به این عرصه بگذارید؟
راحت و بیحاشیه صحبت کنم. در حق مردمان شهر و روستاهای ما اجحاف شده است. و واقعاً حق این مردم نیست که از ابتداییترین امکانات و زیرساختها مانند راه و آب شرب و گاز و مانند اینها بهرهای نداشته باشند.
2- مهمترین دغدغه اجتماعی شما چیست؟
جوانان و مسئله امید به زندگیِ جوانان مهمترین دغدغه من است. این دغدغه در سطوح دیگر با مهمترین و بزرگترین دغدغههای خانوادهها و معظلات اجتماعی پیوند میخورد.
لطفاً بیشتر توضیح دهید.
امروز مسئله بیکاری و آن هم بیکاری نسل جوانِ تحصیلکرده به بزرگترین معظل اجتماعی تبدیل شده است. و این معظل با خود آسیبها و آفتهای اجتماعی مانند اعتیاد و طلاق و خودکشی و پرخاشگری و سایر بزهکاریها را بههمراه خواهد داشت.
جامعه ما جامعه جوان است. و جوان که شاداب نباشد جامعه هم شاداب نخواهد بود. این جامعه خیلی زود خواهد پژمرد. پس برای ایجاد نشاط اجتماعی و بالا بردن امید به زندگی در جامعه و ایجاد حس امنیت و آرامش در مادران و پدران میبایست به جوانان فکر کنیم.
3- راهکار پیشنهادی شما برای اینکه جوانان و جامعهای شاداب داشته باشیم، چیست؟
اشتغال. اشتغال. اشتغال. باید تلاش کنیم برای حل معظل بیکاری. میبایست در قدم اول داشتههای خودمان را حفظ کنیم. باید صنعت و تولید و تجارت در شهرها و روستاهای ما رونق بگیرد. بایستی صنایع ورشکسته و یا در خطر ورشکستگی احیا شوند. مانند کارخانه نکاچوب. مانند کارخانه تخته سه لا. مانند صنایع چوب فریم. باید صنایع تبدیلی در حوزههای کشاورزی و شیلات ایجاد کنیم. بایستی پروژههای عمرانی در سطح دو شهرستان تعریف و اجرایی شود تا در کنار این پروژهها برای جوانان متعهد و متخصص اشتغالزایی واقعی داشته باشیم.
4- شما چه توانایی خاصی در خودتان سراغ دارید که در صورت تمایل مردم به شما و حضورتان در مجلس بتوانید این امور را به پیش ببرید؟
به اعتقاد من برای آنکه مشکلات اساسی جامعه برطرف شود میبایست زیرساختهایی فراهم کنیم. مثالی بزنم. اگر میخواهیم کارخانه بسازیم یا گردشگری ایجاد کنیم. اول باید پروژههای عمرانی را تعریف و زیرساختهای عمرانی را ایجاد کنیم.
وقتی ما راه دسترسی مناسب نداریم چگونه میتوانیم در حوزه گردشگری موفق باشیم؟ همه اینها مانند نخهای تسبیح به هم مربوط میشوند. من در حوزه تخصصی خودم طرح و برنامه دارم. و در سایر حوزههای اجتماعی هم با هماهنگی کارشناسان زبده و امتحان پسداده برای رفع مشکلات برنامهریزی و اقدام میکنم.
5- به نظر شما مهمترین وظیفه یک نماینده چیست؟
نظارت ، نظارت و نظارت. اولین وظیفه یک نماینده قانونگذاری است. اما نظارت بر اجرای قوانین از ایجاد قوانین هم مهمتر است. اما متاسفانه در طول این سالیان نمایندگان از مسیر اصلی قانونگذاری و نظارتی خود فاصله گرفتهاند و وارد مسائل اجرایی شدند. چرا و به چه علت این اتفاق افتاد؟ من میگویم علت اصلی بیپناهی مردم است. به سبب عدم رسیدگی ادارات و دستگاههای اجرایی مردم مجبور میشوند برای حل کوچکترین مشکلاتشان به نمایندگان مراجعه کنند.
6- برای حل این مشکل چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟
بالا بردن استاندارهای نظارتی و از آن مهمتر استفاده از مدیران جوان و متعهد و متخصص و تا حد امکان بومی و آشنا به مسائل منطقه. به خصوص که مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب بر بهرهگیری از نیروی جوان تأکید فراوان دارند.
7- و در آخر اینکه، شعار انتخاباتی شما چیست؟
شما میگویید شعار من چیست. من هم میگویم اهل شعار نیستم. ولی یک اصل را در تمام شرایط مورد توجه قرار میدهم و رعایت خواهم کرد؛ و آن صداقت است. حتی در سیاست. و در آخر اینکه به قول شاعر هرکجای این شهر را که دست میگذارم درد میکند!
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1001