
به گزارش آوای خزر از شهرستان بهشهر، در جریان بازدید امروز آقای محمدباقر قالیباف از بندر و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد، ایشان گفتگویی را نیز با کارگران داشت.
رانندگان کامیون نبود امنیت شغلی را دغدغه نخست خود اعلام کردند.
آنها از اینکه پیمانکاران شرکتهای حمل و نقل، کامیونداران را "راننده توریستی" معرفی کرده در حالیکه آنها کار جابجایی کالاها را برعهده دارند، گلایهمند شدند.

گلایهمندی آنها به این جهت است که قطعاً حقوق و مزایا راننده ترانزیتی که باید مسیرهای سختی را عبور کند؛ با راننده توریستی متفاوت است، بنابراین حقوقی که دریافت میکنند با واقعیت فاصله زیادی دارد.
کارگران حاضر در بندر امیرآباد نیز مشکلاتی داشتند؛ آنها از اینکه به صورت دائمی مشغول کار نیستند، امنیت شغلی ندارند، حقوق مکفی ندارند، و مهمتر از اینکه حقوق و مزایای آنها با تخصص و شغلی که دارند، مطابقت ندارد، گلایهمند بودند.

این کارگران همچنین از مدیران شرکتها و کارخانجات مستقر در بندر و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد که اهمیتی به فعالیتهای آنها نمیدهند نیز گلایه داشتند.
رئیس مجلس شورای اسلامی پس از شنیدن مشکلات کارگران و کامیونداران بندر امیرآباد به مدیرکل بندر و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد دستور بررسی وضعیت موجود را داد.
او خطاب به محمدعلی سعیدیپور عنوان کرد که وقتی شرایط به این گونه است و پیمانکار به کارگر ظلم میکند؛ بندر باید با کارگران قرارداد ببندد و پیمانکار خودش پول را پرداخت کند.
رئیس مجلس تصریح کرد: "باید کارفرما را مکلف کنید که متناسب با تعداد کارگران قرارداد ببندد و سپس حقوق و حق بیمه آنها را از محل اصل قرارداد کسر و به کارگران پرداخت کند و اگر شما به عنوان کارفرمای دولت این کار را انجام ندهید، به کارگران ظلم میشود".

قالیباف ادامه داد: "اکنون برخی مطرح میکنند که طی 10 سال گذشته یک شرکت بخش خصوصی به آنها ظلم کرده است، از طرفی از آنها 12 ساعت کار میخواهند اما 8 ساعت به آنها پرداخت میشود، به جای اینکه 25 روز کار کنند، 12 روز و 12 ساعت کار میکنند و مابقی روزهای یک ماه رها میشوند، در حالی که این شرکت حق چنین کاری را ندارد".
رئیس قوه مقننه در بازدید میدانی و نظارتی خود از بندر امیرآباد با کارکنان ناو "جوشن" و ناوچه "کلاس قائم 1808" نیروی دریایی ارتش گفتگو کرد.
انتهای پیام/1001/