دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷

تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای ۹۰ درصد جمعیت کشور

حریرچی گفت: در حال حاضر پرونده الکترونیک سلامت برای ۹۰ درصد جمعیت کشور تشکیل شده است.

جذب بیش از ۳ هزار مراقب سلامت برای حاشیه شهر /توسعه و اصلاح برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری دو استان فارس و مازندران / توسعه محتوای سامانه‌های پرونده الکترونیک سلامتبه گزارش آوای خزر،ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت اظهار کرد: برنامه ارائه مراقبت‌های اولیه سلامت برای تحقق پوشش همگانی سلامت در مناطق شهری بالای ۲۰ هزار نفر و حاشیه شهر‌ها براساس برنامه از پیش تعیین شده انجام می‌شود، اختصاص یک پایگاه سلامت به ازای متوسط هر ۱۲۵۰۰ نفر جمعیت در مناطق حاشیه نشین و شهری، اختصاص یک مرکز خدمات جامع سلامت برای هر ۲۵ تا ۵۰ هزار نفر جمعیت در مناطق حاشیه نشین و شهری، جذب مراقب سلامت به ازای هر ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر جمعیت در مناطق حاشیه نشین و شهری و ارائه خدمات تغذیه‌ای و روانشناسی در مناطق حاشیه نشین و شهری از جمله اقدامات انجام گرفته در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر است.

او افزود: وزارت بهداشت برای شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت اشتغال زایی بیش از ۱۹ هزار دانش آموخته پزشکی و پیرا پزشکی ایجاد کرده است.

راه‌اندازی بیش از ۲۱۰۰ مرکز خدمات جامع سلامت در کشور

حریرچی ادامه داد: در حال حاضر ۲۱۱۳ مرکز خدمات جامع سلامت رراه اندازی شده و تعداد ۳۰۳ عدد مرکز خدمات جامع سلامت شهری برون‌سپاری شده است. همچنین  تجهیز ۴۰۷۰ واحد ارائه دهنده خدمت در مناطق شهری نیز انجام شده است.

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به برنامه نظام ارجاع الکترونیک در کشور افزود: برای اجرای نظام ارجاع  دستورالعمل استقرار نظام ارجاع با هماهنگی سازمان‌های بیمه پایه سال ۹۸ تدوین و چک لیست بازنگری شده همراه با راهنما و اعلام مراحل تایید اعلام آمادگی دانشگاه‌ها مجددا بازنگری شده است.

اقدامات وزارت بهداشت در زمینه پزشک خانواده

حریرچی بیان کرد: برنامه تکمیل، توسعه و اصلاح برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری دو استان فارس و مازندران در حال انجام است. 

او ادامه داد: انجام ویزیت پایه جمعیت دارای پزشک خانواده، رایگان بودن دارو در سطح یک در مقایسه با فرانشیز ۳۰% سایر استان‌ها، انجام سنجش دانش آموزان توسط پزشکان خانواده، تغییر رویکرد اعضای تیم سلامت از درمان‌نگر به سلامت‌نگر از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت در زمینه پزشک خانواده و نظام ارجاع است.

 

او گفت: در حال حاضر پرونده الکترونیک سلامت برای ۹۰% جمعیت کشور تشکیل و محتوای سامانه‌های پرونده الکترونیک سلامت بهینه شده است.

انتهای پیام/1005

 

 
نظرات شما
آخرین اخبار