دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۹
مدیر ستاد اقامه نماز مازندران:

لزوم تقویت زیرساخت‌های نماز در مازندران/ ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی بدون ایستگاه نماز

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران با تاکید بر جایگاه محوری نماز در معارف دینی، خواستار توسعه زیرساخت‌های اقامه نماز در استان، جریان‌سازی فرهنگی و آموزش هدفمند در دستگاه‌های اجرایی شد.

به گزارش آوای خزر، حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی در نشست خبری با اصحاب رسانه، نماز را یکی از اساسی‌ترین ارکان سبک زندگی دینی دانست و گفت: این فریضه الهی در بیش از ۹۰۰ آیه قرآن کریم به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه نماز نخستین پرسش قیامت خواهد بود، افزود: اقامه صحیح نماز می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی از جمله بداخلاقی، رانت‌خواری، باندبازی و کج‌رفتاری‌های فردی و اجتماعی باشد.

رهبر انقلاب هر سال برای اجلاس سراسری نماز پیام دارند

ابراهیمی با اشاره به برگزاری ۳۱ دوره اجلاس سراسری نماز در کشور اظهار داشت: در تمام این سال‌ها، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیامی ویژه برای اجلاس‌ها ارسال کرده‌اند که خود نشانه‌ای از اهمیت بی‌بدیل این فریضه الهی در نگاه رهبری است.

الزامات اجرایی برای دستگاه‌ها؛ از نمازخانه استاندارد تا دوره آموزشی

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران با تاکید بر اینکه برنامه‌های این ستاد در چهار محور «فرهنگی، آموزشی، ارزیابی و پشتیبانی» تعریف شده، گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی موظف به داشتن نمازخانه استاندارد و حضور امام جماعت در ادارات هستند، حتی در شهر‌های کوچک.

وی از طراحی دوره‌های آموزشی ۲۸ ساعته برای کارکنان خبر داد که شامل ۱۴ ساعت حضوری و ۱۴ ساعت غیرحضوری در موضوعاتی، چون احکام، اسرار نماز و پاسخ به شبهات دینی است. این آموزش‌ها برای مربیان مهد کودک، معلمان و فعالان حوزه نهضت سوادآموزی نیز اجرا می‌شود.

انتقاد از کمبود ایستگاه نماز در سواحل مازندران

ابراهیمی با انتقاد از وضعیت زیرساختی اقامه نماز در مازندران گفت: با وجود مسافرپذیری بالا، در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی استان زیرساخت مناسبی برای اقامه نماز مسافران وجود ندارد.

وی پیشنهاد داد با محوریت استانداری و مشارکت نهاد‌هایی مانند آستان قدس رضوی، بنیاد برکت و سازمان برنامه و بودجه، ایستگاه‌های نماز در فواصل ۳۰ کیلومتری مسیر‌های بین‌شهری ایجاد شود.

برگزاری دومین کنگره راهکار‌های گسترش فرهنگ غدیر

مدیر نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر در مازندران همچنین از برگزاری دومین کنگره «راهکار‌های گسترش فرهنگ غدیر» خبر داد و گفت: این کنگره با محور ترویج نهج‌البلاغه و آداب اجتماعی غدیر، ادامه‌ای بر موفقیت‌های دوره نخست خواهد بود.

وی افزود: فراخوان کنگره به زبان انگلیسی و با مجوز ISC منتشر شده و تاکنون بیش از ۳ هزار فراخوان از طریق سامانه دولت ارسال شده است. همچنین مکاتبه با نمایندگی وزارت امور خارجه برای اطلاع‌رسانی به ۱۶۳ کشور صورت گرفته است.

 

 انتهای پیام/

 

 

خبرنگار: ابراهیم فلاح | دبیر: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار