دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۹

سه استان پیشتاز در اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کووید ۱۹

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، به ارائه گزارشی از وضعیت اهدای پلاسمای بیماران بهبود یافته کرونایی پرداخت.

به گزارش آوای خزر، بشیر حاجی بیگی گفت: در قالب طرح ملی جمع آوری پلاسمای بهبود یافتگان کووید ۱۹، تا هفته گذشته سه هزار و ۴۶۳ نفر برای اهدای پلاسمای کووید ۱۹ مراجعه کرده اند که دو هزار و ۷۱۴ نفر از آنان موفق به اهدای پلاسما شدند.

وی افزود: استان تهران با ۵۵۷ مراجعه و ۴۰۵ واحد اهدای پلاسمای کووید ۱۹ رتبه اول را در دریافت پلاسما دارد.

حاجی بیگی ادامه داد: استان خوزستان نیز با ۲۸۳ واحد دریافت پلاسمای کووید ۱۹ از ۳۶۶ مراجعه کننده دومین و استان اصفهان با ۲۵۰ مراجعه و ۲۰۳ اهدای پلاسما سومین رتبه را به خود اختصاص داده است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، تاکید کرد: کارآزمایی های بالینی نشان می‌دهد پلاسمای کووید ۱۹ در بهبود بیماران مبتلا، تأثیر مثبتی دارد و سازمان انتقال خون در مراکز دریافت پلاسمای کووید ۱۹ با حفظ اصول ایمنی و بهداشت و استانداردهای لازم، شرایط مناسبی برای اهدا کنندگان فراهم کرده است که بدون نگرانی برای اهدای پلاسمای خود به روش فرزیس و کمک به نجات بیماران مبتلا به کوید ۱۹ مراجعه کنند.

منبع: مهر
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار