دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۵

هیچ درخواستی برای تغییر کاربری تأسیسات گردشگری در مازندران ارسال نشد

معاون گردشگری میراث فرهنگی مازندران با بیان اینکه هیچ درخواستی برای تغییر کاربری تأسیسات گردشگری در مازندران ارسال نشده است، افزود: گردشگری این روزها در همه جای دنیا آسیب جدی دیده و استان مازندران باوجود بیش از چهار هزار واحد تأسیسات گردشگری قطعاً متحمل فشارهای اقتصادی زیادی خواهد شد.

به گزارش آوای خزر، مهران حسینی گفت: باهر روند ساخت ویلاهای شخصی در مازندران در سال‌های گذشته، استان را به خانه دوم مردم ایران تبدیل کرده و این موضوع آسیب زیادی به فعالیت تأسیسات گردشگری و اقتصاد استان وارد کرده است.

معاون گردشگری مازندران با  اداره به شرایط ویژه بیماری کرونا و مشکلات انجام مأموریت، گفت: با این به وجود نظارت‌ها را دو برابر شرایط عادی ادامه می‌دهیم و بدون هرگونه اغماض همچون نوروز ۹۹ و همکاری خوب نیروی انتظامی و دادستانی، با واحدهای غیرمجاز و تخلف در واحدهای مجاز برخورد می‌شود.

وی گفت: ایجاد حس ناامیدی در شرایط پیچیده بیماری کرونا هیچ کمکی به حل موضوعات پیش رو نمی‌کند و قطعاً با همدلی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی روزهای خوبی را برای این صنعت مهم و اثرگذار اقتصاد ایران، پیش‌بینی می‌کنیم.

حسنی تأکید کرد: تمام واحدهای اقامتی استان بر اساس پروتکل‌های بهداشتی در وضعیت زرد به‌صورت ۵۰ درصد فعالیت می‌کنند و همچنین در وضعیت قرمز فعالیت خود را متوقف خواهند کرد.

معاون گردشگری میراث فرهنگی مازندران گفت: درصورتی‌که در تمام صنایع دنیا تعدیل نیرو بر اساس شرایط پیش رو اتفاق افتاده است، باهمت و توجه خوب بهره‌برداران و سرمایه‌گذاران تأسیسات گردشگری، تاکنون اخراج نیرو در تأسیسات گردشگری استان گزارش نشده است.

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار