دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۲

فایده خوردن غذا با دست از نظر فلسفه آیورودای هندی

شاید جالب باشد که فلسفه آیورودای هندی درباره انگشتان دست را بدانید.

به گزارش آوای خزر، خوردن یک تجربه‌ی حسی است که می‌تواند شور و هیجان ایجاد کند. طبق فلسفه آیورودای هندی (علم زندگی و عمر طولانی)، هر انگشت هر دست به یکی از عناصر پنجگانه مربوط است:


*انگشت شست به فضای خالی مربوط است.
*انگشت اشاره به هوا مربوط است.
*انگشت میانی به آتش مربوط است.
*انگشت حلقه به آب مربوط است.
*انگشت کوچک به خاک مربوط است.

وقتی از طریق دست‌های‌تان از غذایی که می‌خورید لذت می‌برید، فرایند خوردن باعث تحریک این عناصر شده و غذایی را که می‌خورید انرژی بخش می‌کند.

این اتفاقی است که باعث حفظ تعادل تمام عناصر شده و شما را هم سالم نگه می‌دارد. همچنین حس لامسه، بویایی، شنوایی، بینایی و چشایی نیز فعال‌تر می‌شوند. تحریک و برانگیختگی این پنج حس، شما را نسبت به طعم، بافت و بوی غذایی که می‌خورید آگاه‌تر می‌کند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: دانستنیها
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار