دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۱
ویدئو/ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران:

مردمی‌سازی سلامت در مازندران با همراهی همه دستگاه‌ها و مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در حاشیه مراسم نواخته شدن زنگ سلامت در یکی از مدارس ساری گفت: مشارکت مردم در موضوع سلامت می‌تواند هم هزینه‌های درمان را کاهش دهد و هم سلامت را در جامعه نهادینه کند.

به گزارش آوای خزر از ساری، سید امیر حسینی‌جو معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران صبح امروز در حاشیه مراسم نمادین نواخته شدن زنگ سلامت در یکی از مدارس مرکز استان، این اقدام را حرکتی نمادین در سطح جهان دانست که با هدف حساس‌سازی عمومی نسبت به موضوع سلامت در طول یک هفته برگزار می‌شود.

وی افزود: در کشور ما نیز خوشبختانه در حوزه سلامت اقدامات مؤثری در بخش درمان و پیشگیری انجام شده است، اما آنچه امروز در هفته سلامت مورد تأکید وزارت کشور، وزارت بهداشت، استانداری مازندران و سایر نهاد‌های مرتبط قرار دارد، مردمی‌سازی موضوع سلامت است.

معاون استاندار مازندران اظهار داشت: مشارکت مردم در این حوزه افزون بر کاهش هزینه‌های درمان، می‌تواند به فرهنگ‌سازی و نهادینه‌شدن سلامت در سطوح مختلف جامعه کمک کند. تجربه کرونا به ما نشان داد که اگر همراهی و مشارکت مردم نبود، مدیریت این بحران بسیار دشوارتر می‌شد.

حسینی‌جو همچنین با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه بهداشت و درمان، گفت: رویکرد اصلی دولت، استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها، نهاد‌ها و آحاد مردم برای دستیابی به جامعه‌ای سالم در ابعاد جسمانی، روانی و رفتاری است.

وی در پایان خواستار همراهی و همکاری تمامی دستگاه‌های حاکمیتی و فعالان حوزه سلامت با دولت در این مسیر شد و ابراز امیدواری کرد این تعامل زمینه‌ساز ارتقای شاخص‌های سلامت در استان مازندران باشد.

انتهای پیام/

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار