به گزارش آوای خزر از میاندرود، نخستین نشست هماندیشی محیط زیست و توسعه پایدار این شهرستان با تنی چند از اعضای سازمانهای مردمنهاد استان در سورک و سالن اجتماعات اداره بهزیستی برگزار شد.
در این نشست فرماندار، بخشداران گهرباران و مرکزی، عضو شورای شهر و مدیران ادارات بهزیستی، ورزش و جوانان، محیط زیست، فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران مهد شهرستان میاندرود حضور داشتند.
ابتدا سید محمود هادیان رییس اداره حفاظت محیط زیست میاندرود با خوش آمدگویی به حاضرین، گفت: محیط زیست به یک دغدغه همگانی تبدیل شده تا حدی که دولت اعلام کرده است تمامی پروژهها باید پیوست محیط زیستی داشته باشند.

وی ادامه داد: در مسیر توسعه پایدار باید تمامی ملاحظات زیستمحیطی نیز رعایت شود. با اتحاد مسئولان و سازمانهای مردمنهاد این خواسته به تحقق میپیوندد.
داریوش عبادی دبیر شورای هماهنگی سازمانهای مردمنهاد، در این نشست بیان کرد: سمنها با حمایت مسئولان باید از هر حیث ارتقا پیدا کنند و قدرتمند شوند تا به توسعه پایدار که مهمترین مقوله محیط زیست و هدف غایی است دست یابند.
عارف آهنگر مدیر سازمان مردمنهاد فرزندان پاک روستای دارابکلا نیز با اشاره به اینکه حیات و ممات ما در گرو محیط زیست است ، ابراز امیدواری کرد که با اتحاد همیاران محیط زیست و کمیته فرهنگی، رسیدن به توسعه پایدار که خواسته مردم فهیم این روستا و شهرستان میاندرود است، محقق شود.
محمد رمضانی رییس انجمن محیط زیست روستای دارابکلا اظهار داشت: حمایت مسئولان در توجیه شکارچیان و استفاده از راهکارهای مناسب (ایجاد شکارگاه مصنوعی، برگزاری مسابقات تیراندازی و...) جهت هدایت تفنگ شکارچیان به سمتی دیگر، از انقراض گونههای مختلف جانواران مانند پلنگ، قرقاول و شوکا که در منطقه وجود دارند؛ جلوگیری و سبب ازدیاد این گونهها در جنگل دارابکلا شده است.

شهربانو خداپناه عضو شورای شهر سورک و کمیته فرهنگی میاندرود نیز از مشارکت بانوان در این امر مهم سخن گفت و حضور بانوان را در شکلگیری فرهنگ محیط زیستی حائز اهمیت دانست.
نیلوفر دباغی مدیر سازمان مردمنهاد نیلوفر مرداب هم از آموزش کودکان در حفظ و صیانت از محیط زیست سخن گفتکرد و آنها را بهترین همیاران در رسیدن به توسعه پایدار دانست.
جواد اسفندیاری رییس اداره ورزش و جوانان میاندرود نیز مراتب سپاس و قدردانی خود را از دو قهرمان میاندرود آقای عارف رمضانی و خانم فاطمه هادیان اعلام کرد و آنهارا بهترین همیاران محیط زیست جهت رسیدن به توسعه پایدار دانست.

اسماعیل حقی خبرنگار سایت میانخبر نیز راهکارهایی جهت توجیه کشاورزان و جلوگیری از پسماندهای حاصل از محصولات کشاورزی در حاشیه رودخانه پیشنهاد داد که مورد توجه حضار قرار گرفت.
مجتبی اکبری دبیر کمیته فرهنگی نیز از اتحاد مسئولان و سازمانهای مردمنهاد در میاندرود سخن گفت و ابراز امیدوار کرد که این اتحاد بتواند شهروندان را به نهایت آرزوهایشان که همان توسعه پایدار است، برساند.
سید مرتضی موسوی رئیس اداره بهزیستی میاندرود به عنوان میزبان نشست، با اشاره به اینکه سازمانهای مردمنهاد در کنار مسئولان، جمع مقتدری را برای پیگیری مسائل در حوزههای مختلفی که دغدغه مردم است؛ دارند، حمایت خود را از فعالیت سمنها اعلام کرد.

به گزارش آوای خزر، حسین منفردی فرماندار جدید میاندرود نیز با خیرمقدم به حضار، گفت: هر کس که دوستدار بقا و حفاظت از آب و خاک است؛ میتواند در حوزه محیط زیست فعالیت کند.
وی ادامه داد: هدایت انسانهایی که با محیط زیست ستیز دارند، هوشیار کردن کسانی که نسبت به محیط زیست بیتفاوتند و حمایت از کسانی که با محیط زیست در صلح هستند میتواند مؤثرترین گامها در رسیدن به توسعه پایدار که از آرزوهای دستیافتنی مردم این شهر است، باشد.
فرماندار میاندرود حمایت خود را از همه دوستداران و همیار محیط زیست اعلام و بر جلوگیری از ایجاد آلودگی کارخانجات در محیط زیست تاکید کرد.
منفردی همچنین با اعلام اینکه این محافل از اولویتهای او در شهرستان است، افزود: تلاش میکنیم که میاندرود در صیانت از محیط زیست و رسیدن به توسعه پایدار الگوی سایر شهرستانها باشد و رضایت نسلهای آینده را بهدست آورد.

وی در پایان اظهار کرد: جنگل و دریا امانتی برای آیندگان است و تلاش کنیم میراث خوبی را از خود برای آنها باقی بگذاریم.
به گزارش آوای خزر، میاندرود به مرکزیت سورک با جمعیت 58 هزار نفری، در سال 1389 تبدیل به شهرستان شده است، بهرهمندی از فرودگاه دشت ناز و ساحل زیبا و اراضی سرسبز و حاصلخیز در دشت، از امتیازات مهم آن است.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1002